Page 1 of 1

[Imacro + GSA] clamping

Posted: Wed Jan 21, 2015 9:42 pm
by ImmortalBard
Good afternoon, I use the browser imacro associated with GSA Captcha Breaker, do I upload the image imacro save the image. Everything perfect, but with time I note that the imacro begins to not save the images and the macro hangs. I contacted the GSA CAPTCHA BREAKER staff, they said that the problem was not in the GSA. I believe that is effectively connected to a memory overload RAM when using the Imacros. Is there a command to be "cleaned" this memory?
ps: I use infinite loops

Re: [Imacro + GSA] clamping

Posted: Sun Jan 25, 2015 2:27 pm
by ImmortalBard
I wonder what good such a great forum if developers / programmers do not take the duty to either answer the questions.

Re: [Imacro + GSA] clamping

Posted: Sun Jan 25, 2015 3:27 pm
by chivracq
ImmortalBard wrote:I wonder what good such a great forum if developers / programmers do not take the duty to either answer the questions.
It's mostly Users helping Users... Take once the time to read the Forum Rules (and my Sig) and you may get some (more) Replies... :idea:

Take example on this User posting today for the 1st time, he does it in the correct way, and he gets some Answer straight away...:
- Error 1300 can't find HTML BUTTON:SUBMIT