Imacro Broser drive insane...

Support for iMacros. The iMacros software is the unique solution for automating every activity inside a web browser, for data extraction and web testing.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Download
Posts: 89
Joined: Thu Jun 02, 2011 2:08 pm

Imacro Broser drive insane...

Post by Download » Tue Mar 24, 2015 9:22 pm

Code: Select all

SET !ERRORIGNORE NO
SET !TIMEOUT_STEP 60
SET !LOOP 1
SET !DATASOURCE X:\YYYYY.csv
SET !DATASOURCE_LINE {{!LOOP}}
SET !DATASOURCE_COLUMNS 6
URL GOTO=any url......
SET !ERRORIGNORE YES
SET !TIMEOUT_STEP 0
TAG POS=1 TYPE=ADDRESS ATTR=* EXTRACT=TXT
TAG POS=52 TYPE=SPAN ATTR=* EXTRACT=TXT
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:roomTypeDesc<SP>rateTypeHeader EXTRACT=TXT
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:<SP>cc_code EXTRACT=TXT
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:amt<SP>mainCurrencyUnitValue<SP>spotlightValue<SP>cc_number EXTRACT=TXT
ADD !EXTRACT {{!COL6}}
SAVEAS TYPE=EXTRACT FOLDER=X:\ FILE=XXXX.csv
The Problem is when i use the Imacro Browser the open X Times the same Website.
The URL Contain {{!COL}} 1-6 .
The Problem is sometime it work and sometime it drive insane...
chivracq
Posts: 9175
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by chivracq » Wed Mar 25, 2015 1:45 am

Download wrote:

Code: Select all

SET !ERRORIGNORE NO
SET !TIMEOUT_STEP 60
SET !LOOP 1
SET !DATASOURCE X:\YYYYY.csv
SET !DATASOURCE_LINE {{!LOOP}}
SET !DATASOURCE_COLUMNS 6
URL GOTO=any url......
SET !ERRORIGNORE YES
SET !TIMEOUT_STEP 0
TAG POS=1 TYPE=ADDRESS ATTR=* EXTRACT=TXT
TAG POS=52 TYPE=SPAN ATTR=* EXTRACT=TXT
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:roomTypeDesc<SP>rateTypeHeader EXTRACT=TXT
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:<SP>cc_code EXTRACT=TXT
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:amt<SP>mainCurrencyUnitValue<SP>spotlightValue<SP>cc_number EXTRACT=TXT
ADD !EXTRACT {{!COL6}}
SAVEAS TYPE=EXTRACT FOLDER=X:\ FILE=XXXX.csv
The Problem is when i use the Imacro Browser the open X Times the same Website.
The URL Contain {{!COL}} 1-6 .
The Problem is sometime it work and sometime it drive insane...
Tell me your secret...! How do you manage to have already posted 68 times on the Forum and still make such crappy Thread Opening Posts...!?
I might have some interesting Story for you about "Shadoks"..., do you want to hear it...?
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Download
Posts: 89
Joined: Thu Jun 02, 2011 2:08 pm

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by Download » Wed Mar 25, 2015 8:57 am

Tell me your secret...!
What Kind of secret?
The Browser drive insame and open the same Website X Times again and again and again.
Download
Posts: 89
Joined: Thu Jun 02, 2011 2:08 pm

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by Download » Thu Mar 26, 2015 3:46 pm

no ideas?
Download
Posts: 89
Joined: Thu Jun 02, 2011 2:08 pm

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by Download » Fri Apr 03, 2015 9:38 pm

that sucks i cant find any errors or why the sht... drive insane.
Does anyone have an idea???? :evil:
chivracq
Posts: 9175
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by chivracq » Fri Apr 03, 2015 10:05 pm

As promised...: Ze Shadoks
... Even today, the French occasionally use satirical comparisons with the Shadoks for policies and attitudes that they consider absurd. The Shadoks were noted for mottos such as:

"Why do it the easy way when you can do it the hard way?"
"When one tries continuously, one ends up succeeding. Thus, the more one fails, the greater the chance that it will work."
"If there is no solution, it is because there is no problem."
"To reduce the numbers of unhappy people, always beat up the same individuals."
"Every advantage has its disadvantages and vice versa."
"If there is one chance out of a 1000 to succeed, rush failing the 999 first tries."

The Shadoks had five monosyllabic words in their language: "Ga", "Bu", "Zo", "Meu" and "Ni" (French spelling). But their brain had only four cells. So they could only remember the last four ones heard.
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Download
Posts: 89
Joined: Thu Jun 02, 2011 2:08 pm

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by Download » Fri Apr 03, 2015 10:47 pm

Code: Select all

URL GOTO=http://www.........
SET !ERRORIGNORE YES
TAG POS=1 TYPE=ADDRESS ATTR=* EXTRACT=TXT
SET !ERRORIGNORE NO
SAVEAS TYPE=EXTRACT FOLDER=X:\ FILE=fvvv.csv
So i found the Bug!
When i set "SET !ERRORIGNORE NO" it get ignored often and the dont wait for the website!

EDIT:
iMacros Browser (x86) Version 10.3.27.5830
Released on 12.01.2015
Download
Posts: 89
Joined: Thu Jun 02, 2011 2:08 pm

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by Download » Tue Apr 14, 2015 11:23 am

Does nobody know why the shit drive insane???
THX!
chivracq
Posts: 9175
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by chivracq » Tue Apr 14, 2015 12:17 pm

Download wrote:

Code: Select all

URL GOTO=http://www.........
SET !ERRORIGNORE YES
TAG POS=1 TYPE=ADDRESS ATTR=* EXTRACT=TXT
SET !ERRORIGNORE NO
SAVEAS TYPE=EXTRACT FOLDER=X:\ FILE=fvvv.csv
So i found the Bug!
When i set "SET !ERRORIGNORE NO" it get ignored often and the dont wait for the website!

EDIT:
iMacros Browser (x86) Version 10.3.27.5830
Released on 12.01.2015
Woaw...!, you finally managed to mention your FCI, even if it took 3 weeks..., very good...!

But it's impossible to give you any precise Answer, "any URL" doesn't help at all to try to reproduce your Problem, you use a DataSource with 6 Columns but you only grab '{{!COL6}}' to add it to the Extract and save it again, we don't see how you build your 'URL GOTO=' nor how your .CSV File looks like... With the Info you've provided, it looks like you only open 1 URL...
I don't see any '!TIMEOUT_PAGE' Statement but your Script looks so truncated that you might have one, if you don't, mention your Default '!TIMEOUT_PAGE' Setting...
The first '!TIMEOUT_STEP' Statement looks useless to me...
Play with mini-WAIT Statements...
Use one longer '!TIMEOUT_STEP' Statement to first tag some Element that will appear on the Page once it has properly loaded before proceeding with your later Steps...
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Download
Posts: 89
Joined: Thu Jun 02, 2011 2:08 pm

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by Download » Tue Apr 14, 2015 12:29 pm

My current script work in the ff (the problem there are the space in the extracted data).
If you want i can sent the hole script per PM.
I think you know that the company are not happy when the know what i do... :roll:
chivracq
Posts: 9175
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by chivracq » Tue Apr 14, 2015 12:43 pm

Download wrote:My current script work in the ff (the problem there are the space in the extracted data).
If you want i can sent the hole script per PM.
I think you know that the company are not happy when the know what i do... :roll:
Ah..., if the Problem is specific to the iMacros Browser then I won't be able to help you as I don't have it installed, I only use the Free Add-on for FF and occasionally for IE and CR when sbd has a Problem specific to those 2 Browsers... And if it works in FF, then you already have your Workaround...

And if you already have some "Doubts" about the Legitimacy of your Script, chances are that I won't want to help you either as I don't help for Spamming ((Social Media) Sites, Forums, Mail), Cheating for Games or for Money or if I don't agree with the Ethics of the Script...
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Download
Posts: 89
Joined: Thu Jun 02, 2011 2:08 pm

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by Download » Tue Apr 14, 2015 1:02 pm

no its an Hotel Company who offer differen Rates.
So i check every Rate who is the cheapeest.

the problem with the ff plugin it extract many space and make the file 20x bigger than the browser.
chivracq
Posts: 9175
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by chivracq » Tue Apr 14, 2015 1:05 pm

Download wrote:no its an Hotel Company who offer differen Rates.
So i check every Rate who is the cheapeest.

the problem with the ff plugin it extract many space and make the file 20x bigger than the browser.
Then use 'EVAL()' to trim your Data before saving it...
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Download
Posts: 89
Joined: Thu Jun 02, 2011 2:08 pm

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by Download » Tue Apr 14, 2015 1:35 pm

Can you explain how it work?
thx
chivracq
Posts: 9175
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Imacro Broser drive insane...

Post by chivracq » Tue Apr 14, 2015 2:47 pm

Download wrote:Can you explain how it work?
thx
You use 'EVAL()' with 'trim()' and/or 'replace()' or any other JavaScript String Manipulation Functions to clean your '!EXTRACT'...

Check the Wiki and search the Forum which is full of Examples...
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Post Reply