Page 1 of 1

how to load proxy.txt

Posted: Wed Dec 09, 2015 6:25 pm
by AhrimanSefid
Hi All.
Very Good software and plugin.
me need help for load site next click in page wait in load other tab next closed other tab and clear cookies & change ip in proxy.txt .
Me Code

Code: Select all

VERSION BUILD=8940826 RECORDER=FX
TAB T=1
CLEAR
URL GOTO=http://musicbal.com/
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:موزیک
TAB CLOSEALLOTHERS

Re: how to load proxy.txt

Posted: Wed Dec 09, 2015 7:25 pm
by IrishMacro
Not sure I understand, perhaps you can trying using Google Translate? https://translate.google.com

You cannot make changes to proxy from Imacros but maybe I'm not really understanding what you try to do.

Re: how to load proxy.txt

Posted: Wed Dec 09, 2015 11:49 pm
by chivracq
AhrimanSefid wrote:Hi All.
Very Good software and plugin.
me need help for load site next click in page wait in load other tab next closed other tab and clear cookies & change ip in proxy.txt .
Me Code

Code: Select all

VERSION BUILD=8940826 RECORDER=FX
TAB T=1
CLEAR
URL GOTO=http://musicbal.com/
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:موزیک
TAB CLOSEALLOTHERS
FCIM...! :mrgreen:
=> iMacros for FF v8.9.4, FF42...?, OS...?

Check the Command Reference in the Wiki for a List of Commands available in iMacros... :idea:
=> Oh...!, what a Miracle...!, there is a 'CLEAR' Command, and even a 'PROXY' Command... :D

And your Scenario has been handled several times already on the Forum over the last years, search the Forum a bit for similar Threads which will contain Examples for using a Proxy List... :roll:
IrishMacro wrote:Not sure I understand, perhaps you can trying using Google Translate? https://translate.google.com

You cannot make changes to proxy from Imacros but maybe I'm not really understanding what you try to do.
Well, I would think that's the purpose of the 'PROXY' Command..., though there are a few Threads on the Forum about Pb's with this Command but I've never used it so I don't know more than that...

Re: how to load proxy.txt

Posted: Thu Dec 10, 2015 8:21 am
by AhrimanSefid
sorry my bad Lang , me i from iran.
need script run in IE 11 OS Win 10
me see sample and search forum not find Command for load "proxy.txt"

Re: how to load proxy.txt

Posted: Thu Dec 10, 2015 4:51 pm
by chivracq
AhrimanSefid wrote:sorry my bad Lang , me i from iran.
need script run in IE 11 OS Win 10
me see sample and search forum not find Command for load "proxy.txt"
Ah..., hum, your FCI is a bit unclear now, because your OP mentioned iMacros v8.9.4 for FF, not for IE... But OK, it doesn't matter much, the same Script will run on both Browsers, though there are some Differences on how 'PROXY' behaves in both Browsers...

I don't know how you searched the Forum :roll: , a simple Search on "PROXY" returns 422 Hits, probably containing about 100 Examples for using a Proxy (List)...!
Then you read a few Threads and you identify a few Keywords to refine your Search if 422 Hits is too much, for example "PROXY + List" will "only" return 74 Hits...

Even the Wiki Page for 'PROXY' links directly to a Thread for using iMacros with a Proxy List...! :roll:

Re: how to load proxy.txt

Posted: Thu Dec 10, 2015 8:44 pm
by AhrimanSefid
see
im.png

Re: how to load proxy.txt

Posted: Thu Dec 10, 2015 9:21 pm
by AhrimanSefid
sorry sir me see the all link but not help me in load proxy.txt.

Re: how to load proxy.txt

Posted: Fri Dec 11, 2015 1:16 am
by chivracq
AhrimanSefid wrote:see
im.png
Beeeh..., yep, I see an IE Page with iMacros installed showing the word "Frequent".... I'm not sure what I am supposed to see...!? I don't see the relationship with iMacros loading a List of Proxies...?
AhrimanSefid wrote:sorry sir me see the all link but not help me in load proxy.txt.
You have dozens of Examples of Scripts to use a Proxy with a list of Proxies... What it the Problem actually...? How far have you come...? Where do you get stuck...? If you don't post your Script, we can't see what the Pb is... and "see + not help" do not give much explanation, I'm afraid....