IMACROS NOT WORKING IN LAST VERSION CHROME 3/3/16

Support for iMacros. The iMacros software is the unique solution for automating every activity inside a web browser, for data extraction and web testing.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
AVX
Posts: 2
Joined: Sun Mar 06, 2016 3:15 pm

IMACROS NOT WORKING IN LAST VERSION CHROME 3/3/16

Post by AVX » Sun Mar 06, 2016 3:21 pm

Hello,
A lot of people is reporting a bug in the latest version of chrome-stable 49.0.2623.75 (64-b and 32-b).
When you install addon on the browser,and click it,nothing happens.
I request the fix asap.
On the official browser addon tab people are complaining without any announcement or answer.
Thanks.
Tom, Tech Support
Posts: 3526
Joined: Mon May 31, 2010 4:59 pm

Re: IMACROS NOT WORKING IN LAST VERSION CHROME 3/3/16

Post by Tom, Tech Support » Mon Mar 07, 2016 3:54 pm

Hi AVX,

We're aware of the issue and the dev team is still investigating a fix. I'll keep everyone posted in the original thread where this issue was reported.
Regards,

Tom, iMacros Support
Tom, Tech Support
Posts: 3526
Joined: Mon May 31, 2010 4:59 pm

Re: IMACROS NOT WORKING IN LAST VERSION CHROME 3/3/16

Post by Tom, Tech Support » Tue Mar 08, 2016 1:07 pm

The issue is fixed now with V8.3.5
Regards,

Tom, iMacros Support
Post Reply