help with error in macro

Support for iMacros. The iMacros software is the unique solution for automating every activity inside a web browser, for data extraction and web testing.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
mukeshccu
Posts: 2
Joined: Mon Jun 11, 2018 5:01 am

help with error in macro

Post by mukeshccu » Mon Jun 11, 2018 5:10 am

hi frenz !

i have recorded a macro for auto filling form in a web site.
But when i play the macro, it stops at one particular point everytime at first filed PASSENGER NAME

I noticed that everytime i record the script...the number p********** changes everytime.so the script stops there..please help
thanx in advance..



VERSION BUILD=9030808 RECORDER=FX
TAB T=1
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:0:p831081516 CONTENT=M<SP>K<SP>AGARWAL
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:0:psgnAge CONTENT=37
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:0:psgnGender CONTENT=%M
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:0:berthChoice CONTENT=%LB
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:1:p831081516 CONTENT=R<SP>K<SP>AGARWAL
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:1:psgnAge CONTENT=34
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:1:psgnGender CONTENT=%M
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:mobileNo CONTENT=9635890707
mukeshccu
Posts: 2
Joined: Mon Jun 11, 2018 5:01 am

Re: help with error in macro

Post by mukeshccu » Wed Jun 13, 2018 4:34 pm

No support..help ..???

Any help appreciated
chivracq
Posts: 8217
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: help with error in macro

Post by chivracq » Wed Jun 13, 2018 7:07 pm

mukeshccu wrote:hi frenz !

i have recorded a macro for auto filling form in a web site.
But when i play the macro, it stops at one particular point everytime at first filed PASSENGER NAME

I noticed that everytime i record the script...the number p********** changes everytime.so the script stops there..please help
thanx in advance..

Code: Select all

VERSION BUILD=9030808 RECORDER=FX
TAB T=1
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:0:[b][color=#FF0000]p831081516[/color] [/b]CONTENT=M<SP>K<SP>AGARWAL
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:0:psgnAge CONTENT=37
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:0:psgnGender CONTENT=%M
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:0:berthChoice CONTENT=%LB
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:1:[b][u][color=#FF0000]p831081516 [/color][/u][/b]CONTENT=R<SP>K<SP>AGARWAL
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:1:psgnAge CONTENT=34
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:psdetail:1:psgnGender CONTENT=%M
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:addPassengerForm ATTR=ID:addPassengerForm:mobileNo CONTENT=9635890707
mukeshccu wrote:No support..help ..???

Any help appreciated
Support for Users who take one Minute to read the Forum Rules and give a Descriptive Title to their Thread... :idea: , or you can search for your Solution by yourself...! :roll:
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
Posts: 8217
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: help with error in macro

Post by chivracq » Thu Jun 14, 2018 6:42 am

No Follow-up here...!!??? :shock:
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
Post Reply