Page 1 of 1

insert Aid to insert variables in macro

Posted: Mon Apr 07, 2008 1:13 pm
by chiandella
can someone enter the strings variables in the underlying macro? Thank you


VERSION BUILD=6120228
TAB T=1
TAB CLOSEALLOTHERS
URL GOTO=http://www.iopus.com/imacros/home/?a=1011006&v=6120228
URL GOTO=www.giotto.it
TAB T=1
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=HREF:http://www.giotto.it/basic.php
'New page loaded
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:form1 ATTR=ID:email CONTENT=useryy@yopmail.com (variable)
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:form1 ATTR=ID:email2 CONTENT=useryy@yopmail.com (variable)
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:form1 ATTR=ID:incaptcha CONTENT=vociocra (variable)
New page loaded
URL GOTO=www.yopmail.com
'New page loaded
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/en/ ATTR=ID:login CONTENT=useryy (variable)
'New page loaded
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:form1 ATTR=ID:userid CONTENT=useryy (variable)

Re: insert Aid to insert variables in macro

Posted: Mon Apr 07, 2008 7:07 pm
by mknoll1
Read this article and you will be all set

http://wiki.imacros.net/iimSet%28%29

You may also want to look up loops.