Automation stopping on URL

Support for iMacros. The iMacros software is the unique solution for automating every activity inside a web browser, for data extraction and web testing.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
aschwem
Posts: 2
Joined: Fri Jun 13, 2008 5:40 pm

Automation stopping on URL

Post by aschwem » Fri Jun 13, 2008 6:07 pm

For my uses the following is happening:

ONCERTIFICATEDIALOG C=1
ONSECURITYDIALOG BUTTON=YES CONTINUE=YES
URL GOTO=https://somewebsite.com
WAIT SECONDS=2.01
DS CMD=KEY X=0 Y=0 CONTENT=mypassword

When it opens the URL, not only does it not select a certificate, but it seems to report a security dialog moment, either way when it gets to the url stage I can't issues commands to move forward.

It looks like it moves to the URL section of the code, then pauses while i get the certificate dialog box and then after that a separate password field, then it finishes loading the URL - after which the automation then continues.

What i need to do is select a certificate and then enter a password before the full URL is loaded.

Thanks and I love the product! Please help!

-Adam

EDIT: Also- this is such a concern for me, that if you can even recommend an older version of your product or of internet explorer that will function correctly I would greatly appreciate it, this will make the difference between us purchasing the product or attempting to find another solution for my company.
jackmacokc
Posts: 9
Joined: Tue Jun 17, 2008 7:07 pm

Re: Automation stopping on URL

Post by jackmacokc » Tue Jun 17, 2008 8:35 pm

you might try moving the URL= portion of code to the top of your code.
kdfleger
Posts: 1
Joined: Fri Jun 27, 2008 5:02 pm

Re: Automation stopping on URL

Post by kdfleger » Fri Jun 27, 2008 5:08 pm

I am having the exact same problem too with ONSECURITYDIALOG. I tried moving the URL line on top of the code, plus moving all the other lines in every combination, without any luck.
I have opened a ticket up with iOpus support but have not heard anything yet. From reading the discussion boards, the ONSECURITYDIALOG has been a problem for years.
Has anyone had any luck with this command?
Post Reply