Install Problem - HELP !

Support for iMacros. The iMacros software is the unique solution for automating every activity inside a web browser, for data extraction and web testing.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
faastmaan
Posts: 2
Joined: Sun Jun 29, 2008 5:15 am

Install Problem - HELP !

Post by faastmaan » Sun Jun 29, 2008 5:26 am

Something does not seem right ! (Running XP, Firefox 2.x and imacros 6.x)
After installing imacros, I can get a sidebar to come (where the imacros side window should be),
BUT it is blank. There are NO PLAY or REC or EDIT buttons showing. (or anything else for that matter)
I have tried re-installing, rebooting, restarting browser.

Any ideas or reasons would be most helpful!
thanks in advance for any responses...
fntoy.com
Posts: 1
Joined: Thu Jul 03, 2008 8:03 am

Re: Install Problem - HELP !

Post by fntoy.com » Thu Jul 03, 2008 8:07 am

i have the same problem :(
-------------------------------
support @ www.fntoy.com
sashby
Posts: 1
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:20 pm

Re: Install Problem - HELP !

Post by sashby » Tue Jan 13, 2009 8:43 pm

This appears to be a problem with some themes. Try switching to the default firefox theme and it should be resolved. I don't know if other themes also have this problem - but the default theme does not.
Post Reply