Form filling problems

Support for iMacros. The iMacros software is the unique solution for automating every activity inside a web browser, for data extraction and web testing.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
kstufff
Posts: 6
Joined: Mon Jan 05, 2009 1:11 am

Form filling problems

Post by kstufff » Mon Jan 05, 2009 1:21 am

I am trying to automate some form filling but having problems. The problem comes when I try to fill a field. The field only appears when I press a radio button though. Once I press the radio button, the test field appears and when I click the field and type in text, nothing is recorded in iMacros. There is no tag etc. so the action is not recorded. I fixed the problem with a DS for one of the fields but i cannot find a way to fix it for the fields that are under the fold (don't show up in resolution). Any ideas?

Thanks!
dharmendra2000
Posts: 214
Joined: Fri Jul 04, 2008 1:28 pm
Location: Ahmedabad
Contact:

Re: Form filling problems

Post by dharmendra2000 » Mon Jan 05, 2009 5:08 am

Hey, Can you please post you page HTML? So I can try for you!!
kstufff
Posts: 6
Joined: Mon Jan 05, 2009 1:11 am

Re: Form filling problems

Post by kstufff » Mon Jan 05, 2009 6:15 am

dharmendra2000 wrote:Hey, Can you please post you page HTML? So I can try for you!!
i have resolved the problem by using a TAG to scroll the page down and then use DS to enter data. :D
Post Reply