How a macro can call a second one?

Support for iMacros. The iMacros software is the unique solution for automating every activity inside a web browser, for data extraction and web testing.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
el_pablo
Posts: 3
Joined: Mon Nov 24, 2008 11:58 pm

How a macro can call a second one?

Post by el_pablo » Fri Jan 30, 2009 7:23 pm

Hi,

How a macro can call another macro?

Also, is there any conditional statement in iMacros?
dharmendra2000
Posts: 214
Joined: Fri Jul 04, 2008 1:28 pm
Location: Ahmedabad
Contact:

Re: How a macro can call a second one?

Post by dharmendra2000 » Sat Jan 31, 2009 4:22 am

All these you can do using Java Script

Below are command to call macro from Java Script
iimPlay("macro1.iim")
iimPlay("macro2.iim")

You can pass values from Java Script to Macro and Macro to Java Script based on your requirement.

Cheers!
el_pablo
Posts: 3
Joined: Mon Nov 24, 2008 11:58 pm

Re: How a macro can call a second one?

Post by el_pablo » Sat Jan 31, 2009 6:06 am

Which version of iMacros accept javascript?
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Re: How a macro can call a second one?

Post by Tech Support » Mon Feb 02, 2009 5:24 pm

1. iMacros Scripting Edition

and/or

2. iMacros for Firefox
Post Reply