Beta 2 OS X cannot initialize plugin

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
wizhippo
Posts: 4
Joined: Mon Apr 12, 2010 3:42 pm

Beta 2 OS X cannot initialize plugin

Post by wizhippo » Wed May 05, 2010 1:51 pm

Beta 2 does not work for me under OS X and the latest Chrome.

I get the message cannot initialize plugin in red were it should show the scripts.
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Re: Beta 2 OS X cannot initialize plugin

Post by Tech Support » Thu May 06, 2010 9:45 pm

I confirmed this problem. Currently our "NPAPI DLL" for file access supports only Windows and Linux. We are working on OSX support.
wizhippo
Posts: 4
Joined: Mon Apr 12, 2010 3:42 pm

Re: Beta 2 OS X cannot initialize plugin

Post by wizhippo » Fri May 07, 2010 6:20 pm

Thank you
blackjack
Posts: 17
Joined: Sat Aug 14, 2010 12:53 am

Re: Beta 2 OS X cannot initialize plugin

Post by blackjack » Wed Aug 25, 2010 12:02 am

I have the same issue using Fedora 13 on a 64 bit processor and operating system.
blackjack
Posts: 17
Joined: Sat Aug 14, 2010 12:53 am

Re: Beta 2 OS X cannot initialize plugin

Post by blackjack » Sun Sep 19, 2010 2:34 pm

I want to add that I also have a 32 bit computer and v2.01 loads properly. Perhaps it is a 64 bit software issue.
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Re: Beta 2 OS X cannot initialize plugin

Post by Tech Support » Tue Sep 21, 2010 10:45 pm

>Perhaps it is a 64 bit software issue.

Are you using a 64 bit version of Firefox (afaik there is no official x64 version)?
blackjack
Posts: 17
Joined: Sat Aug 14, 2010 12:53 am

Re: Beta 2 OS X cannot initialize plugin

Post by blackjack » Sat Sep 25, 2010 2:11 pm

The issue is with iMacros for Chrome 64 bit. The 2.01 beta version for Chrome 32 bit works fine. The 32 bit version also has two text boxes for current and max executions of the macro. Both the 32 and 64 bit versions for Chrome (and Chromium) have a boxes with a widegt for scrolling the values. The box is too small so that one cannot see the value and it is very difficult to position the cursor inside the box to type in a value. See attached screenshot of the boxes. The Firefox versions have the text boxes without the scroll buttons, but the macros run much slower than the Chrome versions.

Thank you for your input.
Attachments
Screenshot-chrome-extension.png
Note the text boxes below "Play Loop"
wizhippo
Posts: 4
Joined: Mon Apr 12, 2010 3:42 pm

Re: Beta 2 OS X cannot initialize plugin

Post by wizhippo » Wed Sep 29, 2010 4:06 pm

I am using the 64bit version with this error.
Daivana
Posts: 19
Joined: Sat Sep 04, 2010 8:58 am

Re: Beta 2 OS X cannot initialize plugin

Post by Daivana » Wed Oct 17, 2012 9:12 am

I can't use my script when they are saved as bookmarks, I have to run them from the menu window.

Win xp, 32 bit, chrome Version 22.0.1229.94 m
iMacros for Chrome 5.2.1
Post Reply