How to work Imacros in a game application

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
WolfManiac
Posts: 2
Joined: Fri Jul 01, 2011 3:10 am

How to work Imacros in a game application

Post by WolfManiac » Fri Jul 01, 2011 3:21 am

I am trying to figure out how to work Imacro through a game application on myspace through chrome but I think its not connected to the application. Please help me with this situation. Thank you.
WolfManiac
Posts: 2
Joined: Fri Jul 01, 2011 3:10 am

Re: How to work Imacros in a game application

Post by WolfManiac » Fri Jul 01, 2011 9:01 pm

Can Imacro be used in myspace games to repeat the steps on chrome, I've been trying but it doesnt highlight the tabs in the application, can you please give me a response in trying to aid me with this issue. Thank you
domorenow
Posts: 1
Joined: Sat Aug 06, 2011 4:07 am

Re: How to work Imacros in a game application

Post by domorenow » Sat Aug 06, 2011 4:16 am

I am also trying to use it for myspace but each time i go to record the macro disappears and the click is not recorded if anyone can help that would be great!!
Post Reply