[SOLVED] Recorded Macro for GMail not working

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
MB34
Posts: 17
Joined: Sun Jan 03, 2010 6:26 pm

[SOLVED] Recorded Macro for GMail not working

Post by MB34 » Wed Sep 12, 2012 2:36 pm

I recorded the macro below:

Code: Select all

VERSION BUILD=5110613 RECORDER=CR
URL GOTO=https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=mail&passive=true&rm=false&continue=http://mail.google.com/mail/&scc=1&ltmpl=default&ltmplcache=2
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:gaia_loginform ATTR=ID:Email CONTENT=gmail_email
SET !ENCRYPTION NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=ID:gaia_loginform ATTR=ID:Passwd CONTENT=gmail_pwd
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ID:gaia_loginform ATTR=ID:signIn
It times out and says that it cannot find the element with ID Email.

I modified ATTR:ID to ATTR:NAME still not working.
I modified ATTR:ID to ATTR:id still not working.

Any ideas?
Last edited by MB34 on Sat Dec 29, 2012 3:34 am, edited 1 time in total.
MB34
Posts: 17
Joined: Sun Jan 03, 2010 6:26 pm

Re: Recorded Macro for GMail not working

Post by MB34 » Tue Oct 16, 2012 7:08 pm

Over a month and nobody know what is going on here? Some support, Opus.
janib4all
Posts: 132
Joined: Wed Jul 21, 2010 6:44 am
Location: Karachi, Sindh, Pakistan
Contact:

Re: Recorded Macro for GMail not working

Post by janib4all » Thu Oct 18, 2012 8:31 am

Even support has nothing to answer; I've been seeking something similar like yours.
Hire the BoT-fReeak!
botspecialist.blogspot.com
MB34
Posts: 17
Joined: Sun Jan 03, 2010 6:26 pm

Re: Recorded Macro for GMail not working

Post by MB34 » Thu Oct 18, 2012 1:46 pm

alton11 wrote:I want import many hashes passwords and salts from vbulletin forum, the problem is with salt
I think you replied to wrong topic.
MB34
Posts: 17
Joined: Sun Jan 03, 2010 6:26 pm

Re: Recorded Macro for GMail not working

Post by MB34 » Sat Dec 29, 2012 3:33 am

Code: Select all

TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:gaia_loginform ATTR=ID:Email CONTENT=gmail_email
Needs to read:

Code: Select all

TAG POS=1 TYPE=INPUT:EMAIL FORM=ID:gaia_loginform ATTR=ID:Email CONTENT=gmail_email
For this to work. Even though that type is NOT valid HTML .
Post Reply