WAS WORKING BUT HAS NOW STOPPED

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
a73l3ven
Posts: 1
Joined: Fri Nov 09, 2012 5:41 pm

WAS WORKING BUT HAS NOW STOPPED

Post by a73l3ven » Fri Nov 09, 2012 5:55 pm

I have been using this program with great success until just a few days ago.
When the site that I was using it with performed a routine update. I deleted all the macros that I had made and continued to try making new ones. After a few failed attempts I thought you might like to know what I have experienced.

The site that I was working on is http://www.halowaypoint.com
Was using these macros to help with custom game challenges.
Now when I try to make a new macro for the updated site the macro will only perform half of what I program.
The page flashes once and stops working after that. Even as I record the new macro is shows the links and clicks but when I try to play the macro it just stops.

Why is this taking place and what can be done to fix this issue?
Post Reply