Wont Recognise a Link's Values That Change During a Loop....

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
Bronzed Aussie
Posts: 2
Joined: Fri Nov 23, 2012 5:21 pm

Wont Recognise a Link's Values That Change During a Loop....

Post by Bronzed Aussie » Fri Nov 23, 2012 5:42 pm

Hi, I am new in these forums, although I have used this for basic scripting.
My query is this...
After recording, one part of the script looks like this:

TAG POS=1 TYPE=LI ATTR=TXT:Austalis<SP>Alpha<SP>(1860<SP>Points)<SP>1319<SP>2011<SP>375<SP>4818<SP>152

Where the highlighted values change after every loop. I was wondering if there was a code that would recognise any values in these positions so that the script didn't stall?
Any help here would be greatly appreciated.

Thanks in advance :)
Tom, Tech Support
Posts: 3491
Joined: Mon May 31, 2010 4:59 pm

Re: Wont Recognise a Link's Values That Change During a Loop

Post by Tom, Tech Support » Wed Nov 28, 2012 5:59 pm

Hi Bronzed Aussie,

You can use a wildcard in this situation.
Regards,

Tom, iMacros Support
Post Reply