Stuck in Replaying...

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
benatmodern
Posts: 3
Joined: Tue May 19, 2015 1:12 pm

Stuck in Replaying...

Post by benatmodern » Tue May 19, 2015 1:24 pm

What am I doing wrong? Macro executes fine, sits on last line and says replaying still. Can't stop it, have to reboot chrome.

Any ideas?
benatmodern
Posts: 3
Joined: Tue May 19, 2015 1:12 pm

Re: Stuck in Replaying...

Post by benatmodern » Thu May 21, 2015 10:08 pm

anyone?
chivracq
Posts: 8430
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Stuck in Replaying...

Post by chivracq » Fri May 22, 2015 2:13 am

Yep, how are you doing...? Love from Holland... (if you like Tulips...!)
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
zeta
Posts: 1
Joined: Sun Nov 04, 2018 9:26 pm

Re: Stuck in Replaying...

Post by zeta » Sun Nov 04, 2018 9:34 pm

Does the problem look like this where it says REplaying at the top green bar? This is happening to me when using Chrome and trying to select the checkbox.

Image
chivracq
Posts: 8430
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Stuck in Replaying...

Post by chivracq » Sun Nov 04, 2018 11:06 pm

zeta wrote:Does the problem look like this where it says REplaying at the top green bar? This is happening to me when using Chrome and trying to select the checkbox.

Image
Ah...!, that's already a mini-little bit more Info than the @OP provided but you need to post a full mini-Script reproducing the Issue if you want TechSup to investigate your Pb...

FCIM...! :mrgreen: (Read my Sig...)
=> iMacros for CR v10.0.5...?, 'Free'/'PE'...?, CR v70...?, OS...?
If using the 'PE' Version, => playing a Macro from Bookmark or from '.iim' File...?

@OP in May 2018 must have been using v10.0.1 for CR, I reckon...
In July 2018, when v10.0.2 for FF (which was based on v10.0.1 for CR) had been "offered" for Beta-Testing, I had noticed indeed in a few early Builds that it was often "struggling" with Frames and the Script would indeed simply hang (on FF60 or FF61 at that time), and the Pb (luckily) simply disappeared at some point with some later Build around the middle of the Beta-Testing Phase, with no Mention in the Release Notes / Change-Log if anything about that had been changed...

Then v10.0.2 for FF got officially released at around the same time like v10.0.3 for CR, and v10.0.5 a few week ago, but apart from the vague Post from @OP in this Thread, no other User(s) has/have reported a similar Issue, so you'll have to give a bit more Details... :idea:

There is a Known Bug concerning an 'EVENT' + 'MOUSEMOVE' Statement if the Selector is not found, then the Script will hang at the next Line/Statement, (I can't see from the truncated mini-Script visible on your Screenshot...), but I reckon the Script would already hang at the 'FRAME F=3' Line if you were impacted...

Some Remark:
You can better upload Images and Screenshots directly to the Forum rather than using some external Image Hosting Site as all those Sites one day stop existing, or become commercial, or clean up their Servers from time to time, rendering Threads on the Forum a bit useless with empty Images... :idea:
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
Post Reply