imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-bit)

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
alie80
Posts: 3
Joined: Thu Aug 18, 2011 3:19 pm

imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-bit)

Post by alie80 » Fri Mar 04, 2016 3:58 pm

clicking on imacro icon at top of chrome browser, nothing happens. Using windows 10. Imacros works on my older computer, which has imacro on chrome version 48 on windows 10.
Hope their is a fix. thank you. I have also, tried with chrome 32bit
mcmama96
Posts: 9
Joined: Wed Jul 30, 2014 6:44 pm

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by mcmama96 » Sun Mar 06, 2016 2:28 pm

I hate that you are having the problem. But glad I found your post. I am having the same issue as you. My mistake on my other computer was going to look to see what version I had there, to see if it was different from the computer I was having the problem with. It did an automatic update!!! Now neither computer works. It upgraded to the 49.0.2623.75 m version. I have windows 7 on one comp and 10 on the other. Very frustrating. Hopefully they will get this fixed soon! I put in a support ticket. If I hear from them before we get an answer here, I will post.
AVX
Posts: 2
Joined: Sun Mar 06, 2016 3:15 pm

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by AVX » Sun Mar 06, 2016 7:04 pm

i hope they fix it asap.
No one of support is replying to us.
Tom, Tech Support
Posts: 3440
Joined: Mon May 31, 2010 4:59 pm

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by Tom, Tech Support » Mon Mar 07, 2016 3:59 pm

Thanks everyone for reporting the issue here, the dev team is currently investigating a fix. I'll keep everyone posted in this thread.
Regards,

Tom, iMacros Support
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by Tech Support » Mon Mar 07, 2016 10:25 pm

Again, thanks for reporting the issue. It is fixed now with V8.3.5.
raceman
Posts: 4
Joined: Tue Mar 08, 2016 1:00 am

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by raceman » Tue Mar 08, 2016 1:03 am

Same problem here.

When will this be pushed out and available?

iMacros is completely useless in Chrome.
raceman
Posts: 4
Joined: Tue Mar 08, 2016 1:00 am

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by raceman » Tue Mar 08, 2016 6:52 am

Thanks for updating the extension AND overwriting ALL of my scripts! :evil: :evil: :evil:

Great work.
Tom, Tech Support
Posts: 3440
Joined: Mon May 31, 2010 4:59 pm

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by Tom, Tech Support » Tue Mar 08, 2016 1:08 pm

Hi raceman,

iMacros should not overwrite any existing scripts, and we haven't seen this behavior in any of our testing. Would you please provide some more details about your configuration.
Regards,

Tom, iMacros Support
dogwithabot
Posts: 16
Joined: Tue Mar 08, 2016 5:11 pm

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by dogwithabot » Tue Mar 08, 2016 5:14 pm

i'm running chrome on ubuntu (46.0.2490.71) and i too was hit with the auto-update today. none of my imacros work. any word on a fix for linux users? :evil: :twisted: :evil: :twisted:
dogwithabot
Posts: 16
Joined: Tue Mar 08, 2016 5:11 pm

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by dogwithabot » Tue Mar 08, 2016 5:25 pm

i updated my chrome to the latest and also uninstalled and reinstalled imacros. now my imacros play and refresh but the TAG commands don't work. i even went in and recorded new ones. is there a way to do x&y mode in chrome?
raceman
Posts: 4
Joined: Tue Mar 08, 2016 1:00 am

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by raceman » Tue Mar 08, 2016 7:01 pm

I'm on Chrome Version 49.0.2623.75 (64-bit) (Mac OS X 10.7.5), iMacros for Chrome 8.3.5

When I updated to iMacros 8.3.5, the Bookmarks tab in the iMacros panel was Empty, which previously had scripts.

Your "Files" tab shows an alert recommending that I install "iMacros for Chrome File Access" software. I have done so and iMacros still can not access my files. SO I'm stuck with the "Bookmarks" work around.

That being said, Previously working .iim code no longer works in the updated version of iMacros. The exact same coed used in a Firefox .iim script works fine but it does NOT work in chrome when copied and pasted into the bookmark-script.

So again iMacros becomes completely nonfunctioning.
raceman
Posts: 4
Joined: Tue Mar 08, 2016 1:00 am

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by raceman » Tue Mar 08, 2016 7:02 pm

dogwithabot wrote:i updated my chrome to the latest and also uninstalled and reinstalled imacros. now my imacros play and refresh but the TAG commands don't work. i even went in and recorded new ones. is there a way to do x&y mode in chrome?
This is the SAME problem I'm having!
dogwithabot
Posts: 16
Joined: Tue Mar 08, 2016 5:11 pm

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by dogwithabot » Tue Mar 08, 2016 8:28 pm

hopefully a fix is in the works. tom, any updates?
Tom, Tech Support
Posts: 3440
Joined: Mon May 31, 2010 4:59 pm

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by Tom, Tech Support » Tue Mar 08, 2016 9:48 pm

I've passed along all of the latest feedback to the dev team. We haven't gotten any similar reports from our Windows users, so perhaps this is Linux/Mac specific.
Regards,

Tom, iMacros Support
dogwithabot
Posts: 16
Joined: Tue Mar 08, 2016 5:11 pm

Re: imacro does not work Chrome Version 49.0.2623.75 m (64-b

Post by dogwithabot » Wed Mar 09, 2016 1:07 am

thanks tom!
Post Reply