Imacro browser window is not opening by using iimOpen

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
nnagasaibabu
Posts: 8
Joined: Sat Nov 14, 2015 8:31 pm

Imacro browser window is not opening by using iimOpen

Post by nnagasaibabu » Fri May 06, 2016 10:36 am

Hi All,

I am using the below code for scrapping in c#.

iim1.iimOpen("-cr", 100)

When I am using the above line only Chrome is opening and performing the task. Imacro browser (Playing window) is not all opening in chrome.

Please help me how can I achieve this.

Thanks,
Naga Sai
chivracq
Posts: 8929
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Imacro browser window is not opening by using iimOpen

Post by chivracq » Fri May 06, 2016 3:31 pm

nnagasaibabu wrote:Hi All,

I am using the below code for scrapping in c#.

iim1.iimOpen("-cr", 100)

When I am using the above line only Chrome is opening and performing the task. Imacro browser (Playing window) is not all opening in chrome.

Please help me how can I achieve this.

Thanks,
Naga Sai
FCIM again...! :mrgreen:
I've already asked you to mention your FCI (read my Sig) each time you open a new Thread, it's a Technical Forum, we need Technical Info about your precise Configuration/Environment with all exact Versions for iMacros + Browser + OS, many (iMacros) Commands are not implemented for all Browsers and/or work from/get broken from some Browser Version and/or in some specific OS... (I guess it's the last time I ask, I won't react to your Threads anymore if you can't follow that simple (Forum) Rule..., sorry but I don't know how to ask...)

Checking-checking...!, yes, I am awake...!, OK, checking the Date...! hum, we are not in April anymore, so it's not a late April Fool's Joke, OK, still funny though... This is the 'iMacros for CR' Sub-Forum and the Thread Title is about the iMacros Browser, there is already stg wrong, I would think... :?

Beh, euh...!, yep normal that "only" Chrome will open if you use the '-cr' Switch with 'iimOpen()', that's the Purpose of the '-cr' Switch... (It means "Open Chrome"...!) :shock:
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Post Reply