Pagewait complete not working...any other methods?

Discussions and Tech Support specific to the iMacros for Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
earlers
Posts: 1
Joined: Wed Mar 01, 2017 5:09 am

Pagewait complete not working...any other methods?

Post by earlers » Wed Mar 01, 2017 5:15 am

Hey all...I haven't messed around with macros in awhile so I'm out of the loop per se.

I'm having a problem with my macro basically working too fast and not waiting for the page to reload after hitting the submit button.

I'm loading in data in approx 10 fields and then hitting submit. I can see the data going in and it appears that the screen is changing but when I go back to verify only half of my data is going in.

Is there some way to wait for a couple of seconds after hitting submit button to make sure data has been input.

I played around with timeout and waitpage complete but am not getting much luck.

Thanks for your help
iimfun
Posts: 239
Joined: Tue Jul 19, 2016 1:06 pm

Re: Pagewait complete not working...any other methods?

Post by iimfun » Thu Mar 02, 2017 7:59 am

earlers wrote:Is there some way to wait for a couple of seconds after hitting submit button to make sure data has been input.
Hey,
Sure, there is a good way

Code: Select all

WAIT SECONDS=2
Post Reply