Imacros - Loop

Discussions and Tech Support specific to the iMacros for Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
kamimipt
Posts: 9
Joined: Thu Aug 17, 2017 2:06 pm

Imacros - Loop

Post by kamimipt » Thu Aug 17, 2017 2:16 pm

Hello, i have this piece of code and i'd like to make a loop out of it but my lack of understanding on imacros and JS is stoping me to make it

WAIT SECONDS=33
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Tribos<SP>-<SP>Ativação

The thing i wanted is to make a loop that waited until the "Tribos - Ativação" Link appears
so,

If, TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Tribos<SP>-<SP>Ativação is true, then click it if not wait X seconds if it doesnt appear after that ammount of seconds repeat the waiting time. Is it possible?
iimfun
Posts: 239
Joined: Tue Jul 19, 2016 1:06 pm

Re: Imacros - Loop

Post by iimfun » Tue Aug 22, 2017 6:17 am

Hello,

Your issue seems to be solved with using the variable !TIMEOUT_STEP

Code: Select all

SET !TIMEOUT_STEP 99999
instead of the WAIT command.
kamimipt
Posts: 9
Joined: Thu Aug 17, 2017 2:06 pm

Re: Imacros - Loop

Post by kamimipt » Tue Aug 22, 2017 7:51 am

iimfun wrote:Hello,

Your issue seems to be solved with using the variable !TIMEOUT_STEP

Code: Select all

SET !TIMEOUT_STEP 99999
instead of the WAIT command.
I tried using that but it seems to just skip the command
iimfun
Posts: 239
Joined: Tue Jul 19, 2016 1:06 pm

Re: Imacros - Loop

Post by iimfun » Wed Aug 23, 2017 6:23 am

If you have !ERRORIGNORE set to YES try to switch it. I mean

Code: Select all

SET !ERRORIGNORE NO
SET !TIMEOUT_STEP 99999
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Tribos<SP>-<SP>Ativação
SET !ERRORIGNORE YES
kamimipt
Posts: 9
Joined: Thu Aug 17, 2017 2:06 pm

Re: Imacros - Loop

Post by kamimipt » Wed Aug 23, 2017 9:15 pm

iimfun wrote:If you have !ERRORIGNORE set to YES try to switch it. I mean

Code: Select all

SET !ERRORIGNORE NO
SET !TIMEOUT_STEP 99999
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Tribos<SP>-<SP>Ativação
SET !ERRORIGNORE YES
thanks
Post Reply