Useing two iim on Chrome

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.
Post Reply
iHell
Posts: 8
Joined: Mon Sep 05, 2016 10:54 pm

Useing two iim on Chrome

Post by iHell » Fri Aug 25, 2017 12:22 am

Hmm, another problem and hope there is an answer..
You know FB kinda hard to play right now with their script code..

My Problem:
I have 2 iim need to run on Chrome but JS cant play on chrome
IIM1 (can use on Chrome & Firefox)
IIM2 (only working on Chrome / Firefox cant)

I need to call IIM1 and next IIM2 because when I combine those 2 script, the IIM2 code not working..
if using IIM1 and wait it done, and then click IIM2 manually its working...

IIM1 using normal code while
IIM2 using Experimental event recording mode

is there any method to call those 2 script?

FCI :
Google Chrome - Version 60.0.3112.101 (Official Build) (32-bit)
Imacros for Chrome - Version 8.4.4
Window 7 x64
Firefox Version: 48.0.2
Imacros For Firefox Version: 8.9.7
Window 7 x64
chivracq
Posts: 8042
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Useing two iim on Chrome

Post by chivracq » Fri Aug 25, 2017 2:46 am

iHell wrote:Hmm, another problem and hope there is an answer..
You know FB kinda hard to play right now with their script code..

My Problem:
I have 2 iim need to run on Chrome but JS cant play on chrome
IIM1 (can use on Chrome & Firefox)
IIM2 (only working on Chrome / Firefox cant)

I need to call IIM1 and next IIM2 because when I combine those 2 script, the IIM2 code not working..
if using IIM1 and wait it done, and then click IIM2 manually its working...

IIM1 using normal code while
IIM2 using Experimental event recording mode

is there any method to call those 2 script?

FCI :

Code: Select all

Google Chrome - Version 60.0.3112.101 (Official Build) (32-bit)
Imacros for Chrome - Version 8.4.4
Window 7 x64
Hum..., post your 'IIM2', I've never heard of an '.iim' that works on CR and not on FF...
(Well, 2 Exceptions indeed (that I know of, but I would be very surprised if you happened to hit them...!), but I'll find you a Workaround, ah-ah...!)
Oh...!, but "IIM2 using Experimental event recording mode", hum, then maybe you are indeed hitting one of those, if using the 'SELECTOR' Syntax which I think is indeed only implemented in v8.4.4 for CR (for the moment)...
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
Vikram
Posts: 1
Joined: Mon Oct 08, 2018 12:39 pm

Re: Useing two iim on Chrome

Post by Vikram » Mon Oct 08, 2018 12:50 pm

Hi ,
I am unable to combine two macros..I am running these in Chrome..Can you please help me to run these below 2 macros at a time..I am using demo version.

Macro 1

VERSION BUILD=1005 RECORDER=CR
URL GOTO=http://10.65.224.11/opuscntr/STM_SAR_20 ... nPage=true
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:form ATTR=ID:btn_new
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:form ATTR=ID:inv_no CONTENT=AU0053370
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=IBCB-NAME:rct_tp_cd_IBCBMainBtn&&CLASS:MAINCTL_TBL_BTN
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:form ATTR=ID:rct_tp_cd_text CONTENT=OFFSET<LF>
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:form ATTR=ID:btns_bank
FRAME F=5
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:form ATTR=ID:btn_OK
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:form ATTR=ID:btn_search
FRAME F=5
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:form ATTR=ID:bl_no1 CONTENT=AU0053370
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:form ATTR=ID:btn_Retrieve
TAG POS=8 TYPE=SPAN ATTR=TXT:
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:form ATTR=ID:btn_OK


Macro 2

VERSION BUILD=1005 RECORDER=CR
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:form ATTR=ID:inv_no CONTENT=AU0053370
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:form ATTR=ID:btn_otsadd
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:form ATTR=ID:btn_save
Post Reply