Send Button Disabled on LinkedIn Sales Navigator

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
sakurasanta86
Posts: 3
Joined: Sat Apr 14, 2018 6:15 pm

Send Button Disabled on LinkedIn Sales Navigator

Post by sakurasanta86 » Fri May 25, 2018 11:46 am

I'm working on a script that will allow me to send out messages to connections on LinkedIn Sales Navigator, and I am running into a problem when it is time to send the message. The button stays disabled until I manually press a button in the message field. I have tried using DS CMD to no avail. Is there a way around this problem, or is LinkedIn just two steps ahead of me. Sorry if this is a stupid question, I'm fairly new at this. Here is the code I am working with.

VERSION BUILD=8970419 RECORDER=FX
SET !ERRORIGNORE YES
SET !EXTRACT_TEST_POPUP NO
TAB T=1

SET LinkN


TAG POS=1 TYPE=H1 ATTR=CLASS:* EXTRACT=TXT
SET !EXTRACT_TEST_POPUP NO
SET FirstName EVAL("var s=\"{{!EXTRACT}}\"; s.split(\" \", 1);")
SET Index EVAL("var s=\"{{!EXTRACT}}\"; s.indexOf(\" \");")
ADD Index 1


TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Message
TAG POS=1 TYPE=TEXTAREA FORM=ACTION:/mupld/attachment ATTR=ID:message-body-content CONTENT={{FirstName}}!,<SP>{{LinkN}}
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Send
WAIT SECONDS=2
SET !EXTRACT NULL
Post Reply