YouTube Subscribe Problem...

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
lulitha
Posts: 1
Joined: Tue Sep 03, 2019 3:32 pm

YouTube Subscribe Problem...

Post by lulitha » Tue Sep 03, 2019 3:42 pm

Hi, I am a new one. I have created this macro for Traffup youtube subscribing.

Code: Select all

VERSION BUILD=8970419 RECORDER=FX
SET !EXTRACT_TEST_POPUP NO
SET !ERRORIGNORE YES
SET !LOOP -9999999
TAB T=1
URL GOTO=https://traffup.net/youtube/
wait seconds=1
EVENT TYPE=CLICK SELECTOR="HTML>BODY>DIV:nth-of-type(5)>DIV>DIV:nth-of-type(6)>DIV:nth-of-type(4)>TABLE>TBODY>TR>TD:nth-of-type(4)>DIV>A" BUTTON=0
wait seconds=1
TAB T=2
wait seconds=15
TAG POS=1 TYPE=yt-formatted-string ATTR=TXT:Subscribe<SP>*
WAIT SECONDS=20
The Subscription is not working. The window is pop up chrome window.

is there any solution?.. please help me.
chivracq
Posts: 8771
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: YouTube Subscribe Problem...

Post by chivracq » Wed Sep 04, 2019 5:03 am

lulitha wrote:
Tue Sep 03, 2019 3:42 pm
Hi, I am a new one. I have created this macro for Traffup youtube subscribing.

Code: Select all

VERSION BUILD=8970419 RECORDER=FX
SET !EXTRACT_TEST_POPUP NO
SET !ERRORIGNORE YES
SET !LOOP -9999999
TAB T=1
URL GOTO=https://traffup.net/youtube/
wait seconds=1
EVENT TYPE=CLICK SELECTOR="HTML>BODY>DIV:nth-of-type(5)>DIV>DIV:nth-of-type(6)>DIV:nth-of-type(4)>TABLE>TBODY>TR>TD:nth-of-type(4)>DIV>A" BUTTON=0
wait seconds=1
TAB T=2
wait seconds=15
TAG POS=1 TYPE=yt-formatted-string ATTR=TXT:Subscribe<SP>*
WAIT SECONDS=20
The Subscription is not working. The window is pop up chrome window.

is there any solution?.. please help me.

Quite "desolatingly" funny that "you" all use the same Script, without really understanding what it does..., ah-ah...! :D

Post approved a bit "quicker" than intended, as I think I might be sleeping longer than 5h..., lucky you, even if I don't really think anybody will be answering your Thread in the meantime, ah-ah...! :wink:
=> Didn't read the Forum Rules... :roll:
=> Wrong Sub-Forum... :roll:
=> Low Quality... :roll:
=> FCI not mentioned... :roll:
=> Dirty IP [66.[x].8.169] through some Proxy: 'Google Proxy'... :roll: :roll:
(This one (Proxy) is a "Killer", only Spammers use a Proxy/VPN to register to a TechForum, those IP's are (very) "dirty" and you inherit automatically that "Reputation"... :roll: )

OK, good luck anyway..., still mention your FCI in this Thread "maybe" :idea: , even if I don't intend to help you myself as I don't help for Social Media and Like/Follow/Comment/Subscribe/etc, but you never know "for a next time"... :wink:
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Post Reply