Replying to Comments.

Discussions and Tech Support specific to the iMacros for Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
tirmizi
Posts: 7
Joined: Thu Dec 10, 2020 11:51 pm

Replying to Comments.

Post by tirmizi » Sun Dec 13, 2020 10:06 am

VERSION BUILD=1010 RECORDER=CR
Browser Info: Version 87.0.4280.88 (Official Build) (64-bit)
IMacro : Free Version / Browser Extension
OS: Windows 10 Pro , 64 Bit Operation System, x64-based Processor

Now Goal is the ability so that I would be able to reply to the comments on my posted video. Ideally picked up from a csv file (Will add 20-30 comments in csv file) (but I am new to this so don't know how to code that)

Here's what I coded :

Code: Select all


VERSION BUILD=1010 RECORDER=CR
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Reply
WAIT SECONDS =1
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Post
WAIT SECONDS =1
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Reply
WAIT SECONDS =1
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Post
TAG POS=5 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Reply
WAIT SECONDS =1
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Post
WAIT SECONDS =1
VERSION BUILD=1010 RECORDER=CR
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Reply
WAIT SECONDS =1
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Post
WAIT SECONDS =1
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Reply
WAIT SECONDS =1
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Post
TAG POS=5 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Reply
WAIT SECONDS =1
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Post
WAIT SECONDS =1
Now the problem is , the code starts, click on post reply , but the text for the reply doesn't get populated. while recording I manually posted / wrote comments for each comment that I posted.

I am trying on this link : https://www.tiktok.com/@syedtirmizi16/v ... 02?lang=en

I hope this makes sense. Looking forward for someone to point me in the right direction.


Thanks,
Syed
chivracq
Posts: 9721
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Replying to Comments on 'TikTok'.

Post by chivracq » Sat Jan 09, 2021 8:28 pm

tirmizi wrote:
Sun Dec 13, 2020 10:06 am

Code: Select all

VERSION BUILD=1010 RECORDER=CR
Browser Info: Version 87.0.4280.88 (Official Build) (64-bit)
IMacro : Free Version / Browser Extension
OS: Windows 10 Pro , 64 Bit Operation System, x64-based Processor
Now Goal is the ability so that I would be able to reply to the comments on my posted video. Ideally picked up from a csv file (Will add 20-30 comments in csv file) (but I am new to this so don't know how to code that)

Here's what I coded :

Code: Select all

VERSION BUILD=1010 RECORDER=CR
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Reply
WAIT SECONDS =1
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Post
WAIT SECONDS =1
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Reply
WAIT SECONDS =1
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Post
TAG POS=5 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Reply
WAIT SECONDS =1
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Post
WAIT SECONDS =1
VERSION BUILD=1010 RECORDER=CR
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Reply
WAIT SECONDS =1
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Post
WAIT SECONDS =1
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Reply
WAIT SECONDS =1
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Post
TAG POS=5 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Reply
WAIT SECONDS =1
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Post
WAIT SECONDS =1
Now the problem is , the code starts, click on post reply , but the text for the reply doesn't get populated. while recording I manually posted / wrote comments for each comment that I posted.

I am trying on this link : https://www.tiktok.com/@syedtirmizi16/v ... 02?lang=en

I hope this makes sense. Looking forward for someone to point me in the right direction.


Thanks,
Syed

"Late" Reply, but I had very "difficult" Access to Internet during the whole month in Decb 2020, and I "later" missed a bit your Thread..., mostly because of its "vague" Title, I thought "Replying to Comments." meant that you were replying to some "Comments" from some other Thread on this Forum, "Replying to Comments on 'TikTok'." like I use in my Reply would for example be a more "explanatory" Title... :idea:
(You can still edit your Thread Title...)

Many Users who could possibly help you probably "miss(ed)" your Thread also because of its Title, + also due to the fact that you opened it in the "wrong" Sub-Forum, it has nothing "really" specific to the 'iMacros for CR' Sub-Forum... :(
=> Thread opened in the "wrong" Sub-Forum + Non-Descriptive Thread Title = You don't reach the "right" (Advanced) Users with the correct Expertise who could answer it..., or you get an Answer one month later, ah-ah...! Simple...! :idea:
Correct Sub-Forum for this one would have been the 'General' Sub-Forum... But no "Need" to duplicate now, this would be "Spam"...! :shock: (and a "Show-Killer" for me to further help Users...), you can "report" your OP and ask the Forum Admin to move the Thread (I cannot move it myself) to the correct Sub-Forum, the "Procedure" is explained in the Forum Rules...

>>>

Then OK, I "normally" don't help for Posting/Commenting on Forums and Social Media, but some "quick Answer"/mini-Advice would be to try the 'EVENT' Mode as you are on v10.1.0 for CR... :idea:
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Post Reply