How Extract Data in .NET Component

Discussions and Tech Support related to using the iMacros Component for .NET in your applications.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
chiaravel
Posts: 9
Joined: Mon Sep 08, 2014 6:12 pm

How Extract Data in .NET Component

Post by chiaravel » Tue Sep 23, 2014 3:36 am

Hi,

I have this code into a Sub.

Code: Select all

        Try
            im = iMacrosControl.Create(My.Settings.LicenciaIMACROS)

            t = "CODE: CLEAR"
            im.Play(t)

            t = "CODE: URL GOTO=https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=adsense&rm=hide&nui=15&alwf=true&ltmpl=adsense&passive=false&continue=https://www.google.com/adsense/gaiaauth2?hl%3Des%26subid%3Dww-es-et-nelson_adsense&followup=https://www.google.com/adsense/gaiaauth2?hl%3Des%26subid%3Dww-es-et-nelson_adsense%26sourceid%3Daso&hl=es"
            im.Play(t)

            t = "CODE: TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:https://accounts.google.com/ServiceLoginAuth ATTR=NAME:Email CONTENT=xxxxxx@xxxxxxxx.com"
            im.Play(t)

            t = "CODE: SET !ENCRYPTION NO"
            im.Play(t)

            t = "CODE: TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=ACTION:https://accounts.google.com/ServiceLoginAuth ATTR=NAME:Passwd CONTENT=xxxxxxxx"
            im.Play(t)

            t = "CODE: TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ACTION:https://accounts.google.com/ServiceLoginAuth ATTR=NAME:signIn"
            im.Play(t)

            t = "CODE: TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=CLASS:earnings-value EXTRACT=TXT"
            im.Play(t)

            t = "CODE: TAG POS=2 TYPE=DIV ATTR=CLASS:earnings-value EXTRACT=TXT"
            im.Play(t)

            t = "CODE: TAG POS=3 TYPE=DIV ATTR=CLASS:earnings-value EXTRACT=TXT"
            im.Play(t)

            t = "CODE: TAG POS=4 TYPE=DIV ATTR=CLASS:earnings-value EXTRACT=TXT"
            im.Play(t)

            Dim extract = String.Empty

            If im.ExtractedValues.Count > 0 Then
                extract = String.Join("[sep]", im.ExtractedValues.ToArray())
            End If

        Catch ex As Exception
            MsgBox(Err.Number.ToString + " " + Err.Description)
        End Try
But im.ExtractedValues.Count throw 0

What's Wrong ?

Thanks in advance
joshi2014
Posts: 3
Joined: Wed Oct 22, 2014 7:15 am

Re: How Extract Data in .NET Component

Post by joshi2014 » Wed Oct 22, 2014 8:07 am

Hi. I have an idea about it...

You using after every line of script the iim.play command, but You need to play a complete Macro once.

Solution:

Code: Select all

Dim MyMacro as String = "CODE clear" & vbNewline
MyMacro &= "SET! blabla" & vbNewline
MyMacro &= "URL blabla" & vbNewline
im.Play(MyMacro)
I just pointed out to make first the Macro String the Syntax is not right... but maybe that helps.

c.u. joshi
chiaravel
Posts: 9
Joined: Mon Sep 08, 2014 6:12 pm

Re: How Extract Data in .NET Component

Post by chiaravel » Sun Nov 02, 2014 11:49 pm

Thanks Joshi

sorry for the delay..

But How can I take the control if I need to play all together ?

I need to check after every extract if the data is loaded..

this allow to us to make loop structures until data is extracted right.

I have a lot of problems running once..

I put a lot of seconds in TIMEOUT variables to run fine.. and a lot of times, the Imacros Component fail.

Are too much Flash sites, or intelligent platforms that user Ajax for give the info.

IMACROS haven't IF or WHILE statemens..

What can I do ?

Regards
Post Reply