Run-time error 13

Share your tips, tricks and favorite iMacros macros, scripts and applications for web automation in general here.
Post Reply
msalperen
Posts: 10
Joined: Sat Dec 24, 2005 2:00 pm

Run-time error 13

Post by msalperen » Wed Feb 01, 2006 2:51 pm

If you get a run-time error 13 (type mismatch error) when you start Internet Macros, this is about ypur regional settings, use the Windows Control Panel to modify your regional settings and make it consistent with your Operating System's language. This was a problem I've lived recently and thought that other people may also live it, so write it here :), I hope this information will be useful.
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Wed Feb 01, 2006 3:06 pm

Thank you very much for your help!

I have move the post into our "HowTo-Section" because it seemed more appropriate.

Thanks!
Lasse
ballejohn
Posts: 5
Joined: Tue Feb 20, 2007 12:37 am

Post by ballejohn » Wed Feb 21, 2007 7:53 pm

I get a runtime 13 error, have tried everything with the regional settings but it still doesn't help!

can anyone help?
Post Reply