Page 1 of 1

Run-time error 13

Posted: Wed Feb 01, 2006 2:51 pm
by msalperen
If you get a run-time error 13 (type mismatch error) when you start Internet Macros, this is about ypur regional settings, use the Windows Control Panel to modify your regional settings and make it consistent with your Operating System's language. This was a problem I've lived recently and thought that other people may also live it, so write it here :), I hope this information will be useful.

Posted: Wed Feb 01, 2006 3:06 pm
by Tech Support
Thank you very much for your help!

I have move the post into our "HowTo-Section" because it seemed more appropriate.

Thanks!
Lasse

Posted: Wed Feb 21, 2007 7:53 pm
by ballejohn
I get a runtime 13 error, have tried everything with the regional settings but it still doesn't help!

can anyone help?