Unable to detect aspnetForm

Discussions and Tech Support related to website data extraction, screen scraping and data mining using iMacros.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
nveeravalli
Posts: 19
Joined: Thu Apr 01, 2010 11:25 am

Unable to detect aspnetForm

Post by nveeravalli » Wed May 12, 2010 12:18 pm

Please help me out with login entry problem for this macro. I am unable to perform a loop, apart from general login box and ASP pop box rises and i could not able to sign in that. Please help me with the best solution. I appreciate for your help.

VERSION BUILD=5100314
TAB T=1
TAB CLOSEALLOTHERS
URL GOTO=http://my.monster.com/Login.aspx
SIZE X=1132 Y=579
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:aspnetForm ATTR=NAME:ctl00$ctl00$ctl00$body$body$wacCenterStage$standardLogin$tbxUsername CONTENT=akshay.wl@sqlage.com
TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=NAME:aspnetForm ATTR=NAME:ctl00$ctl00$ctl00$body$body$wacCenterStage$standardLogin$tbxPassword CONTENT=mercury123
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Sign<SP>In
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=HREF:http://my.monster.com/Profile/Manage.aspx
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Edit
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Save
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=HREF:http://my.monster.com/SignOut.aspx
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=HREF:http://my.monster.com/Login.aspx
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:aspnetForm ATTR=NAME:ctl00$ctl00$ctl00$body$POD$persistentLogin$tbxUsername CONTENT=anandbolla.wl@sqlage.com
TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=NAME:aspnetForm ATTR=NAME:ctl00$ctl00$ctl00$body$POD$persistentLogin$tbxPassword CONTENT=mercury123
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Sign<SP>In
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Edit<SP>Profile
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Edit
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Save
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=HREF:http://my.monster.com/SignOut.aspx
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=HREF:http://my.monster.com/Login.aspx
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:aspnetForm ATTR=NAME:ctl00$ctl00$ctl00$body$POD$persistentLogin$tbxUsername CONTENT=devendersingh.wl@sqlage.com
TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=NAME:aspnetForm ATTR=NAME:ctl00$ctl00$ctl00$body$POD$persistentLogin$tbxPassword CONTENT=mercury123
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Sign<SP>In
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Edit<SP>Profile
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Edit
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Save
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=HREF:http://my.monster.com/SignOut.aspx
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=HREF:http://my.monster.com/Login.aspx
'Comment: New page loaded
Daniel, Tech Support
Posts: 1483
Joined: Tue Jan 26, 2010 11:35 am

Re: Unable to detect aspnetForm

Post by Daniel, Tech Support » Wed May 19, 2010 12:37 pm

Hello,

I don't see a loop in this macro... Could you please specify what exactly (which part of the macro) isn't working?

Thanks,
Daniel, iOpus Support
Post Reply