Error code -393 when using !CLIPBOARD

Discussions and Tech Support related to website data extraction, screen scraping and data mining using iMacros.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
bugmenot666
Posts: 39
Joined: Wed Apr 08, 2009 2:01 pm

Error code -393 when using !CLIPBOARD

Post by bugmenot666 » Sat Apr 30, 2011 1:03 am

Hi. I am trying to extract a url from one page into clipboard, then dump it to another page. This is part of the code:
VERSION BUILD=6900210
TAB T=2
TAG POS=3 TYPE=IMG ATTR=SRC:* EXTRACT=HREF
SET !CLIPBOARD {{!EXTRACT}}
TAB T=1
more code...

On line 4, "SET !CLIPBOARD {{!EXTRACT}}", I get the error message: Error: SET Parameter not recognized: !CLIPBOARD
(Error code: -393)

This happens despite the fact that the test popup shows the right content in step 3.

I am running Imacros 6.90 on Windows XP

Very grateful for any input you might have on this.
Tom, Tech Support
Posts: 3601
Joined: Mon May 31, 2010 4:59 pm

Re: Error code -393 when using !CLIPBOARD

Post by Tom, Tech Support » Mon May 02, 2011 10:02 pm

From the !CLIPBOARD Wiki page:

This command is available in iMacros for Firefox 6.2.2.0 and later and iMacros 7.
Regards,

Tom, iMacros Support
Post Reply