Extraction data not appear in .csv file

Discussions and Tech Support related to website data extraction, screen scraping and data mining using iMacros.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
eanwebster
Posts: 2
Joined: Sat Nov 11, 2006 5:23 am

Extraction data not appear in .csv file

Post by eanwebster » Sun Nov 12, 2006 6:43 pm

OK, I'm new..and a bit slow.
I almost got this working and it was extracting fine...then I fiddled and
lost it somewhere.
Can anyone tell me where the error or problem is ?
When I search in the .csv file the cupboard is bare - no data is there !

Here is a subset of the Macro -
Thanks !
VERSION BUILD=5211028
TAB T=1
TAB CLOSEALLOTHERS
SET !FILEEXTRACT Marriott.csv
SET !EXTRACT_TEST_POPUP NO

URL GOTO=https://marriott.com/hotel-search
SIZE X=801 Y=602
SET !LOOP 1
TAG POS={{!LOOP}} TYPE=A ATTR=HREF:https://marriott.com/hotel-search/*

EXTRACT POS=1 TYPE=HREF ATTR=<A<SP>href="/property/propertyPage/*">*


SAVEAS TYPE=EXTRACT
Ean
User avatar
Tech Support
Posts: 4947
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Mon Nov 13, 2006 10:41 am

Hi,

Your SAVEAS command is incomplete, please see the online user manual for the full syntax:

http://www.iopus.com/imacros/help/cmd_saveas.htm

Daniel Kerr
iOpus Support
Post Reply