Can't save format

Discussions and Tech Support related to website data extraction, screen scraping and data mining using iMacros.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
muppet
Posts: 1
Joined: Sun Jan 31, 2016 8:37 am

Can't save format

Post by muppet » Sun Jan 31, 2016 8:41 am

I am using Windows and tried this macro on Chrome, FF and IE.
I downloaded iM last night so it's a new version.

iM changes the source code when I do a 'SAVEAS', compared to when I manually do a 'file' -> 'saveas' -> 'web page html only' in Firefox. It's definitely different.

How can I make the iMacros 'saveas' be the same as my manual FF save?

My iMacros code is:

URL GOTO=http://www.webpage
SAVEAS TYPE=HTM FOLDER=C:\xampp\htdocs FILE=name.htm
Shital, Tech Support
Posts: 54
Joined: Tue May 07, 2013 9:42 am

Re: Can't save format

Post by Shital, Tech Support » Mon Feb 01, 2016 2:25 pm

Hi,

Thank you for your interest in iMacros. Can you give us the details of the website that you are trying.
silviuactiv
Posts: 6
Joined: Fri Jan 29, 2016 11:35 am

Re: Can't save format

Post by silviuactiv » Mon Feb 01, 2016 3:23 pm

I think you forgot the " L " from the html

Your sintax "SAVEAS TYPE=HTM FOLDER=C:\xampp\htdocs FILE=name.htm"
Sintax corected "SAVEAS TYPE=HTM FOLDER=C:\xampp\htdocs FILE=name.html"
Post Reply