Fill many value from txt to many tab !

Discussions and Tech Support related to website data extraction, screen scraping and data mining using iMacros.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
Mr.NamMo
Posts: 22
Joined: Tue Oct 07, 2014 1:24 am

Fill many value from txt to many tab !

Post by Mr.NamMo » Tue Mar 21, 2017 4:38 pm

I'm using
Win 7 64bit
VERSION BUILD=11.1.495.5175
Firefox.

I have 1 file a.txt, 1B line & every line with 1 value.
1
2
3
4
...
1000000000
I have work with my website about value links links\value : link\2 10s end loop link\2
Please help me how i can open new tab & fill value inc +1 for each tab link.

Loop 10 0000
with as new 3 tab for 1 loop.


open new tab
open links with value line 1

open new tab
open links with value line 2

open new tab
open links with value line 3

end loop
Loop new

open new tab
open links with value line 4

open new tab
open links with value line 5

open new tab
open links with value line 6
.....
to end 1B line vlaue txt.

Please help me work it.
I try hard very much but i cant. Only work with many firefox & many file txt cant work with many tab with 1 file txt.

Code: Select all

VERSION BUILD=2170321 RECORDER=FX
	TAB CLOSEALLOTHERS
	SET !EXTRACT_TEST_POPUP NO
	SET !TIMEOUT_PAGE 30
	SET !ERRORIGNORE YES
	SET !ERRORCONTINUE YES
	SET !TIMEOUT_STEP 1
	SET !DATASOURCE_DELIMITER ;
	SET !DATASOURCE C:\a.txt

	
SET !LOOP 1
SET !DATASOURCE_LINE {{!VAR1}}
SET !VAR2 0

TAB OPEN NEW
TAB T={{!VAR2}}
ADD !VAR2 1
ADD !LOOP 1
SET !DATASOURCE_LINE {{!LOOP}}
URL GOTO=http://wiki.imacros.net/{{!COL1}}


'Open TAB, select it, load website
TAB OPEN NEW
TAB T={{!VAR2}}
ADD !VAR2 1
ADD !LOOP 1
SET !DATASOURCE_LINE {{!LOOP}}
URL GOTO=http://wiki.imacros.net/{{!COL1}}


'Open TAB, select it, load website
TAB OPEN NEW
ADD !VAR2 1
TAB T={{!VAR2}}
ADD !LOOP 1
SET !DATASOURCE_LINE {{!LOOP}}
URL GOTO=http://wiki.imacros.net/{{!COL1}}
Mr.NamMo
Posts: 22
Joined: Tue Oct 07, 2014 1:24 am

Re: Fill many value from txt to many tab !

Post by Mr.NamMo » Wed Mar 22, 2017 7:47 am

DONE WITH TOPIC.
http://forum.imacros.net/posting.php?mo ... 11&t=22769

Code: Select all

'Start at line 2 to skip the header in the file
'SET !LOOP 2

'Default !LOOP starts at "1", we multiply it by 3:
SET MyLoop {{!LOOP}}
ADD MyLoop {{!LOOP}}
ADD MyLoop {{!LOOP}}

TAB T=1
ADD MyLoop -1
SET !DATASOURCE_LINE {{MyLoop}}
PROMPT !LOOP:<SP>{{!LOOP}}<br>MyLoop<SP>(TAB1):<SP>{{MyLoop}}

TAB T=2
ADD MyLoop 1
SET !DATASOURCE_LINE {{MyLoop}}
PROMPT !LOOP:<SP>{{!LOOP}}<br>MyLoop<SP>(TAB2):<SP>{{MyLoop}}

TAB T=3
ADD MyLoop 1
SET !DATASOURCE_LINE {{MyLoop}}
PROMPT !LOOP:<SP>{{!LOOP}}<br>MyLoop<SP>(TAB3):<SP>{{MyLoop}}
chivracq
Posts: 9004
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Fill many value from txt to many tab !

Post by chivracq » Wed Mar 22, 2017 7:53 pm

Mr.NamMo wrote:I'm using

Code: Select all

Win 7 64bit
VERSION BUILD=11.1.495.5175
Firefox.
I have 1 file a.txt, 1B line & every line with 1 value.

Code: Select all

1
2
3
4
...
1000000000
I have work with my website about value links links\value : link\2 10s end loop link\2
Please help me how i can open new tab & fill value inc +1 for each tab link.

Code: Select all

Loop 10 0000
with as new 3 tab for 1 loop. 

open new tab
open links with value line 1

open new tab
open links with value line 2

open new tab
open links with value line 3

end loop 
Loop new

open new tab
open links with value line 4

open new tab
open links with value line 5

open new tab
open links with value line 6
.....
to end 1B line vlaue txt.
Please help me work it.
I try hard very much but i cant. Only work with many firefox & many file txt cant work with many tab with 1 file txt.

Code: Select all

VERSION BUILD=2170321 RECORDER=FX
	TAB CLOSEALLOTHERS
	SET !EXTRACT_TEST_POPUP NO
	SET !TIMEOUT_PAGE 30
	SET !ERRORIGNORE YES
	SET !ERRORCONTINUE YES
	SET !TIMEOUT_STEP 1
	SET !DATASOURCE_DELIMITER ;
	SET !DATASOURCE C:\a.txt

	
SET !LOOP 1
SET !DATASOURCE_LINE {{!VAR1}}
SET !VAR2 0

TAB OPEN NEW
TAB T={{!VAR2}}
ADD !VAR2 1
ADD !LOOP 1
SET !DATASOURCE_LINE {{!LOOP}}
URL GOTO=http://wiki.imacros.net/{{!COL1}}


'Open TAB, select it, load website
TAB OPEN NEW
TAB T={{!VAR2}}
ADD !VAR2 1
ADD !LOOP 1
SET !DATASOURCE_LINE {{!LOOP}}
URL GOTO=http://wiki.imacros.net/{{!COL1}}


'Open TAB, select it, load website
TAB OPEN NEW
ADD !VAR2 1
TAB T={{!VAR2}}
ADD !LOOP 1
SET !DATASOURCE_LINE {{!LOOP}}
URL GOTO=http://wiki.imacros.net/{{!COL1}}
Mr.NamMo wrote:DONE WITH TOPIC.
http://forum.imacros.net/posting.php?mo ... 11&t=22769

Code: Select all

'Start at line 2 to skip the header in the file
'SET !LOOP 2

'Default !LOOP starts at "1", we multiply it by 3:
SET MyLoop {{!LOOP}}
ADD MyLoop {{!LOOP}}
ADD MyLoop {{!LOOP}}

TAB T=1
ADD MyLoop -1
SET !DATASOURCE_LINE {{MyLoop}}
PROMPT !LOOP:<SP>{{!LOOP}}<br>MyLoop<SP>(TAB1):<SP>{{MyLoop}}

TAB T=2
ADD MyLoop 1
SET !DATASOURCE_LINE {{MyLoop}}
PROMPT !LOOP:<SP>{{!LOOP}}<br>MyLoop<SP>(TAB2):<SP>{{MyLoop}}

TAB T=3
ADD MyLoop 1
SET !DATASOURCE_LINE {{MyLoop}}
PROMPT !LOOP:<SP>{{!LOOP}}<br>MyLoop<SP>(TAB3):<SP>{{MyLoop}}
Yep, very good...!, I had started looking into your Thread yesterday but didn't have the time to post my Reply, but you've found this very similar Thread in the meantime, perfect...!! :D
Very rewarding to see that some Users are able to search the Forum for similar Threads to reuse/adapt the Solution for their own Thread, Compliment...! 8)
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Post Reply