Not filling hidden inputs in forms

Discussions and Tech Support related to website data extraction, screen scraping and data mining using iMacros.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
killer_mpg
Posts: 9
Joined: Wed Mar 12, 2008 12:56 am

Not filling hidden inputs in forms

Post by killer_mpg » Tue Mar 18, 2008 7:23 pm

I have the newest beta version and i am trying to fill this form. Using the web developer tool bar i can see it highlighting the hidden inputs but it never sets the content.

Macro:

Code: Select all

VERSION BUILD=6030310 RECORDER=FX
TAB T=1
FRAME F=1
TAG POS=1 TYPE=INPUT FORM=NAME:Data ATTR=NAME:error CONTENT=sdfg
TAG POS=1 TYPE=INPUT:HIDDEN FORM=NAME:botData ATTR=NAME:warnning CONTENT=sdfg
TAG POS=1 TYPE=* FORM=NAME:botData ATTR=NAME:event CONTENT=sdfg
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=NAME:Update
HTML:

Code: Select all

<form name="Data">
<input type="hidden" name="build">
<input type="hidden" name="error">
<input type="hidden" name="warnning">
<input type="hidden" name="event">
<button name="Update" value="Update"></button>
<select multiple="multiple" name="logs" style="width:100%; height:90%">
</select>
</form>
killer_mpg
Posts: 9
Joined: Wed Mar 12, 2008 12:56 am

Re: Not filling hidden inputs in forms

Post by killer_mpg » Tue Mar 18, 2008 7:26 pm

The macro also never says it does not find the tag.
Post Reply