How to disable load pictures in Imacros browser?

Discussions and Tech Support related to website data extraction, screen scraping and data mining using iMacros.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
aerithsu
Posts: 3
Joined: Wed Jan 14, 2009 6:30 am

How to disable load pictures in Imacros browser?

Post by aerithsu » Mon Feb 02, 2009 7:13 am

I' m extractiong a tabel from a site, which also had a picture in it
Imacros will begin the extraction after the page has fully loaded ( even if the table is displayed correctly Imacros will wait until the picture shown correctly)

the problem is the picture is quite large, so it cost a lot of time just to load the picture alone

Can I made i macros to not load pictures and begin the extraction after the tabel is loaded correctly?

sorry for the poor english
awesome7
Posts: 10
Joined: Fri Jul 22, 2011 6:37 am

Re: How to disable load pictures in Imacros browser?

Post by awesome7 » Tue Jan 24, 2012 2:26 pm

hey i used the fiter coomand but its not working
it works for sumtime and then again image start loading
i am using traial version of imacros browser
rajnishkapur
Posts: 2
Joined: Mon Dec 03, 2012 7:18 am

Re: How to disable load pictures in Imacros browser?

Post by rajnishkapur » Mon Dec 03, 2012 7:22 am

Was this problem sorted out? - I see another post citing the same problem which has not been answered by iOpus team.

TIA
Post Reply