How To extrace ? from value="?"

Discussions and Tech Support related to website data extraction, screen scraping and data mining using iMacros.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
elpis2000
Posts: 2
Joined: Wed Oct 12, 2005 7:40 am

How To extrace ? from value="?"

Post by elpis2000 » Wed Oct 12, 2005 7:44 am

For days , i tried to extract ? form value="?". But, failed.

Here is plane example html.

---------------------------------------------------------------------------------
<tr>
<td width="17%" bgcolor="#DEDEDE" align="left" height="25"><img src="/admin/images/etc_img/small_icon_01.gif">
good name</td>
<td bgcolor="#FFFFFF" height="25" colspan="3">
<input type="text" name="goods_name" class="tbox" size="90" maxlength="" value="Goods Name 800g" >
</td>
</tr>
<tr>
----------------------------------------------------------------------------------

I'd like to extract 'Goods Name 800g'. Please notify exactly.
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Wed Oct 12, 2005 9:45 am

Here is the solution: You can extract the value with the EXTRACT command. The extraction wizard can create the correct command for you:

Code: Select all

VERSION BUILD=4310722     
TAB T=1     
TAB CLOSEALLOTHERS     
URL GOTO=http://www.iopus.com/iim/demo/v4/f1/form.asp     
SIZE X=801 Y=603    
'fill box for testing
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:TestForm ATTR=NAME:Name CONTENT=test<SP>800 
'extract the input text box value
EXTRACT POS=3 TYPE=TXT ATTR=<INPUT*
Guest

Post by Guest » Mon Oct 31, 2005 2:30 am

I know that is so simple.
But, I didn't get it with your extraction wizard.
I have the environment on Asian language.
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Mon Oct 31, 2005 4:16 pm

You mean the macro does not work on your system? What is the exact Windows and language version you are using?
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Mon Oct 31, 2005 4:30 pm

If you need to return the data with the Scripting Interface, please use V5.0. The new interface version supports asian languages.
neko

JP&#12288;language file

Post by neko » Tue Nov 01, 2005 6:35 pm

It is written that there is a support of an Asian language, but is not Japanese prepared for with a language file :cry: of an IIM menu?
neko

JP&#12288;language file

Post by neko » Tue Nov 01, 2005 6:36 pm

It is written that there is a support of an Asian language, but is not Japanese prepared for with a language file of an IIM menu? :cry:
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Tue Nov 01, 2005 9:37 pm

Just to clarify: You would need an IIM version translated to Japanese?
Post Reply