PROMPT not working in v7.5x BETA

Discussions and Tech Support related to automating the iMacros Browser or Internet Explorer from any scripting and programming language, such as VBS (WSH), VBA, VB, Perl, Delphi, C# or C++.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
whispir
Posts: 6
Joined: Mon Oct 03, 2011 5:01 am

PROMPT not working in v7.5x BETA

Post by whispir » Mon Oct 03, 2011 5:06 am

Hi,

I have downloaded the beta version of iMacros V7 Beta 7501701 and I have found that while this new version DOES support IE9 popups in a tab, it has actually broken the PROMPT function.

In version 7.40, I was able to run the following code without any problems
PROMPT test !VAR1
PROMPT {{!VAR1}}

in v7.40 it returns the entered value.
in 7.5x it returns a blank value

Thanks
Omar
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Re: PROMPT not working in v7.5x BETA

Post by Tech Support » Mon Oct 03, 2011 11:57 am

Thanks for reporting this! We will fix this with another 7.5 update later this week.
Post Reply