Does iMacros work with Java Web Applet

Discussions and Tech Support related to automating the iMacros Browser or Internet Explorer from any scripting and programming language, such as VBS (WSH), VBA, VB, Perl, Delphi, C# or C++.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.
Post Reply
senor pengwin
Posts: 32
Joined: Thu Aug 17, 2017 10:33 pm

Does iMacros work with Java Web Applet

Post by senor pengwin » Thu Sep 13, 2018 5:18 pm

Hello,

Kind of stuck here, I am trying to automate a report download from a website that requires a log in and beyond that it uses a Java Web Applet built into the browser to export the report. When I do any functions in the web applet iMacros doesn't pick up any of it. I have read in previous posts where it looks like iMacros does not have functionality with the Web Applets.

I have tried using the DirectScreen but it does not work. Any advice or work arounds?

Thanks
chivracq
Posts: 7895
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Does iMacros work with Java Web Applet

Post by chivracq » Thu Sep 13, 2018 7:21 pm

senor pengwin wrote:Hello,

Kind of stuck here, I am trying to automate a report download from a website that requires a log in and beyond that it uses a Java Web Applet built into the browser to export the report. When I do any functions in the web applet iMacros doesn't pick up any of it. I have read in previous posts where it looks like iMacros does not have functionality with the Web Applets.

I have tried using the DirectScreen but it does not work. Any advice or work arounds?

Thanks
:roll:
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
senor pengwin
Posts: 32
Joined: Thu Aug 17, 2017 10:33 pm

Re: Does iMacros work with Java Web Applet

Post by senor pengwin » Thu Sep 13, 2018 8:37 pm

chivracq wrote:
senor pengwin wrote:Hello,

Kind of stuck here, I am trying to automate a report download from a website that requires a log in and beyond that it uses a Java Web Applet built into the browser to export the report. When I do any functions in the web applet iMacros doesn't pick up any of it. I have read in previous posts where it looks like iMacros does not have functionality with the Web Applets.

I have tried using the DirectScreen but it does not work. Any advice or work arounds?

Thanks
:roll:

I'll take that as a no? :cry:
chivracq
Posts: 7895
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Does iMacros work with Java Web Applet

Post by chivracq » Thu Sep 13, 2018 8:41 pm

senor pengwin wrote:
chivracq wrote:
senor pengwin wrote:Hello,

Kind of stuck here, I am trying to automate a report download from a website that requires a log in and beyond that it uses a Java Web Applet built into the browser to export the report. When I do any functions in the web applet iMacros doesn't pick up any of it. I have read in previous posts where it looks like iMacros does not have functionality with the Web Applets.

I have tried using the DirectScreen but it does not work. Any advice or work arounds?

Thanks
:roll:
I'll take that as a no :cry:
A "No" to what...? No '?' in your Thread Title...!, wrong Sub-Forum selected...!, your Thread has nothing to do with the Scripting Interface, and FCI not mentioned...! :roll:
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
Post Reply