⛔★ Website not accepting iMacro to press SUBMIT button??

Discussions and Tech Support specific to the iMacros Firefox add-on.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
myima
Posts: 8
Joined: Fri Jan 08, 2016 9:51 am

⛔★ Website not accepting iMacro to press SUBMIT button??

Post by myima » Fri Jan 08, 2016 10:32 am

Hey guys I made a Firefox iMacro for a website which posts comments but the website is not allowing iMacro to click the "SUBMIT" button.

iMacro writes the comment in the comment field just fine but can't post it. I did notice that if I personally click on the comment field first and then run the script it then works, but unless I click on the comment field first, it doesn't work.

Anyone have any idea why this is? Website in question is: cardomain.com. You can click on anyones car and at the bottom you can leave a comment.

.
Cobra99
Posts: 64
Joined: Thu Dec 25, 2014 12:17 am

Re: ⛔★ Website not accepting iMacro to press SUBMIT button??

Post by Cobra99 » Sun Jan 17, 2016 1:55 am

Try experimental recording mode. Or if ENTER works as submit button add it to your macro
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX, WIN7 64-bit SK, Pale Moon 25.8.1(x86)
FCIM here http://forum.imacros.net/viewtopic.php?f=20&t=3331
chivracq
Posts: 9369
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: ⛔★ Website not accepting iMacro to press SUBMIT button??

Post by chivracq » Fri Aug 25, 2017 2:17 am

myima wrote:Hey guys I made a Firefox iMacro for a website which posts comments but the website is not allowing iMacro to click the "SUBMIT" button.

iMacro writes the comment in the comment field just fine but can't post it. I did notice that if I personally click on the comment field first and then run the script it then works, but unless I click on the comment field first, it doesn't work.

Anyone have any idea why this is? Website in question is: cardomain.com. You can click on anyones car and at the bottom you can leave a comment..
Cobra99 wrote:Try experimental recording mode. Or if ENTER works as submit button add it to your macro
:wink:
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
myima
Posts: 8
Joined: Fri Jan 08, 2016 9:51 am

Re: ⛔★ Website not accepting iMacro to press SUBMIT button??

Post by myima » Fri Aug 25, 2017 3:40 am

Sorry guys didn't get notifications and totally forgot where I posted this question.

Yes the experimental method definitely works for this issue so thanks :)
Post Reply