Batch files

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
Ruriko
Posts: 126
Joined: Sat Feb 24, 2007 5:07 am

Batch files

Post by Ruriko » Fri Mar 02, 2007 10:54 am

Is it possible to batch files like in IE? but for firefox
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Fri Mar 02, 2007 1:06 pm

Hi,

The firefox add-in is the equivalent of the Power Surfer edition of the standard iMacros product, although it does currently have more functionality. So this free version does not support batch files.

If you own the iMacros Scripting Edition you can remote control Firefox just like Internet Explorer. Instead of iimInit ("-ie") you only need to use iimInit ("-fx").

Daniel Kerr
iOpus Support
Ruriko
Posts: 126
Joined: Sat Feb 24, 2007 5:07 am

Post by Ruriko » Sat Mar 03, 2007 5:41 am

How do I make my vbs files to run firefox instead of IE?
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Sat Mar 03, 2007 1:14 pm

Thanks for asking. Currently you need to follow these steps:

1. Install iMacros Scripting Edition (or trial version) V5.22

2. Install iMacros for Firefox V0.6.0.6 Beta

3. Install the new iMacros Scripting Interface Beta: http://forum.imacros.net/viewtopic.php?t=2713

Once the new Scripting Interface is installed, iimInit ("-fx") works. If you encounter any problems with that, please let us know.
Post Reply