Can I use TAG POS=[x] XPATH=“/html/...” EXTRACT=TXT

Discussions and Tech Support related to website data extraction, screen scraping and data mining using iMacros.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
bbcrew
Posts: 2
Joined: Sat May 06, 2017 4:44 am

Can I use TAG POS=[x] XPATH=“/html/...” EXTRACT=TXT

Post by bbcrew » Thu Nov 16, 2017 6:54 pm

Hi

I have a question.

Can I use TAG POS=[x] XPATH=“/html/...” EXTRACT=TXT?

I try to provide following:

TAG POS=1 XPATH=“/html/...” EXTRACT=TXT
TAG POS=2 XPATH=“/html/...” EXTRACT=TXT
to
TAG POS=120 XPATH=“/html/...” EXTRACT=TXT

But the macro error.

I don’t had anyway to solved this issue?

Thank
chivracq
Posts: 8318
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: Can I use TAG POS=[x] XPATH=“/html/...” EXTRACT=TXT

Post by chivracq » Thu Nov 16, 2017 7:10 pm

bbcrew wrote:Hi

I have a question.

Can I use

Code: Select all

TAG POS=[x] XPATH=“/html/...” EXTRACT=TXT
?

I try to provide following:

Code: Select all

TAG POS=1 XPATH=“/html/...” EXTRACT=TXT
TAG POS=2 XPATH=“/html/...” EXTRACT=TXT
to
TAG POS=120 XPATH=“/html/...” EXTRACT=TXT
But the macro error.

I don’t had anyway to solved this issue?

Thank
Yeah..., but sorry, CIM again :mrgreen: (read my Sig...), like in your previous Thread, which has been waiting for some Follow-up from your Side for already 6 months, oops...! :shock:
=> You would first need to mention your FCI in both Threads, follow up on your first Thread and answer my Qt's and finish that one "a bit correctly", and maybe you can try to bump this current one in 6 months if nobody else tried to help you in the meantime... :idea:
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
hoguz2
Posts: 15
Joined: Wed Apr 01, 2015 11:03 am
Location: TURKEY

Re: Can I use TAG POS=[x] XPATH=“/html/...” EXTRACT=TXT

Post by hoguz2 » Fri Nov 17, 2017 11:33 am

hi ,


what is your aim ? would you to extract urls 'addrress ..
Mozilla : 53.0.2
iMacros Version : iMacros for Firefox 9.0.3
Win 8.1 64 bit
Ms_Office 2010 .TR
Post Reply