9kw filling wrong captcha

Support for iMacros. The iMacros software is the unique solution for automating every activity inside a web browser, for data extraction and web testing.
Forum rules
iMacros EOL - Attention!

The renewal maintenance has officially ended for Progress iMacros effective November 20, 2023 and all versions of iMacros are now considered EOL (End-of-Life). The iMacros products will no longer be supported by Progress (aside from customer license issues), and these forums will also no longer be moderated from the Progress side.

Thank you again for your business and support.

Sincerely,
The Progress Team

Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
bilgamyompi
Posts: 30
Joined: Mon Feb 12, 2018 7:03 pm

9kw filling wrong captcha

Post by bilgamyompi » Fri Jun 01, 2018 1:37 pm

i just using these settings.

Code: Select all

TAB OPEN
WAIT SECONDS=5
TAB T=3
WAIT SECONDS=5
URL GOTO=http://www.9kw.eu/grafik/form.html
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:apikey CONTENT={{apikey}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:prio CONTENT=0
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:selfsolve CONTENT=NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:confirm CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:case-sensitive CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:source CONTENT=imacros
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:file-upload-01 CONTENT={{path}}{{file}}
WAIT SECONDS=5
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=TYPE:submit
SET !TIMEOUT_STEP 300
SET !EXTRACT NULL
WAIT SECONDS=2
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:result EXTRACT=TXT
WAIT SECONDS=10
And the people always write the captcha wrong and 9kw take like valid..
chivracq
Posts: 10301
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: 9kw filling wrong captcha

Post by chivracq » Fri Jun 01, 2018 6:22 pm

bilgamyompi wrote:i just using these settings.

Code: Select all

TAB OPEN
WAIT SECONDS=5
TAB T=3
WAIT SECONDS=5
URL GOTO=http://www.9kw.eu/grafik/form.html
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:apikey CONTENT={{apikey}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:prio CONTENT=0
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:selfsolve CONTENT=NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:confirm CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:case-sensitive CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:source CONTENT=imacros
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:file-upload-01 CONTENT={{path}}{{file}}
WAIT SECONDS=5
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=TYPE:submit
SET !TIMEOUT_STEP 300
SET !EXTRACT NULL
WAIT SECONDS=2
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:result EXTRACT=TXT
WAIT SECONDS=10
And the people always write the captcha wrong and 9kw take like valid..
Maybe that's their "Creative" Way for striving for a bit more decent Wages for those 21th Century Slaves, ah-ah...! :shock:
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE'/'Trial').
- FCI not mentioned: I don't even read the Qt...! (or only to catch Spam!)
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
bilgamyompi
Posts: 30
Joined: Mon Feb 12, 2018 7:03 pm

Re: 9kw filling wrong captcha

Post by bilgamyompi » Sat Jun 02, 2018 4:18 pm

chivracq wrote:
bilgamyompi wrote:i just using these settings.

Code: Select all

TAB OPEN
WAIT SECONDS=5
TAB T=3
WAIT SECONDS=5
URL GOTO=http://www.9kw.eu/grafik/form.html
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:apikey CONTENT={{apikey}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:prio CONTENT=0
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:selfsolve CONTENT=NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:confirm CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:case-sensitive CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:source CONTENT=imacros
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:file-upload-01 CONTENT={{path}}{{file}}
WAIT SECONDS=5
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=TYPE:submit
SET !TIMEOUT_STEP 300
SET !EXTRACT NULL
WAIT SECONDS=2
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:result EXTRACT=TXT
WAIT SECONDS=10
And the people always write the captcha wrong and 9kw take like valid..
Maybe that's their "Creative" Way for striving for a bit more decent Wages for those 21th Century Slaves, ah-ah...! :shock:
Sincerely i tested 9kw and is very bad comparing other like rumola no tested 2captcha
User avatar
thecoder2012
Posts: 446
Joined: Sat Aug 15, 2015 5:14 pm
Location: Internet
Contact:

Re: 9kw filling wrong captcha

Post by thecoder2012 » Sat Nov 03, 2018 8:54 pm

bilgamyompi wrote:i just using these settings.
It's your script and not really 9kw.eu or captcha settings in my eyes.
And multiple threads (like 9kw mayuscule/minuscule, can not download captcha) or contact tries are not helpful. I'm sometimes busy for a while.

And you can use settings like case-sensitive or nospace for better answer quality without multiple tries.

Code: Select all

TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:case-sensitive CONTENT=YES
bilgamyompi wrote:SET !TIMEOUT_STEP 300
Not really good. You have not used maxtimeout to 9kw.eu (default is 600) but imacros timeout step to 300.
bilgamyompi wrote:And the people always write the captcha wrong and 9kw take like valid..
This is not really truth. I have seen your history in our system. Your tests are bad in my eyes and you have NOT used the captcha feedback (OK/NotOK for refunds and training). Perfect answers with text captchas are really good but not always possible without captcha feedback.
Join 9kw.eu Captcha Service now and let your iMacros continue downloads and scripts while you sleep. - Custom iMacros? Contact me! :idea:
Post Reply