How can I click 1 button and 10 profile run imacros at the same time?

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
ThePoro
Posts: 15
Joined: Sat Mar 09, 2019 7:23 am

How can I click 1 button and 10 profile run imacros at the same time?

Post by ThePoro » Mon Mar 11, 2019 1:13 pm

As the subject, I want to ask about how can I do that? I want multi firefox profile are opening after I run a batch file or any kind of code, they can run imacros file on these firefox windows
Thank you!

iMacros 8.9.7
Firefox 56
Windows 10
chivracq
Posts: 8616
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: How can I click 1 button and 10 profile run imacros at the same time?

Post by chivracq » Mon Mar 11, 2019 2:32 pm

ThePoro wrote:
Mon Mar 11, 2019 1:13 pm
As the subject, I want to ask about how can I do that? I want multi firefox profile are opening after I run a batch file or any kind of code, they can run imacros file on these firefox windows
Thank you!

Code: Select all

iMacros 8.9.7
Firefox 56 
Windows 10
Yeah, well..., follow up on your previous Thread, I would say, before opening a new Thread...! :roll:
(I only help Users who use the Forum "a bit correctly" and "neat Follow-up on their Threads" belongs to these "a bit correctly" Criteria...)
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
ThePoro
Posts: 15
Joined: Sat Mar 09, 2019 7:23 am

Re: How can I click 1 button and 10 profile run imacros at the same time?

Post by ThePoro » Mon Mar 11, 2019 2:52 pm

Oh, sorry for not ending the previous thread. :(
Post Reply