Problem with e-mail login

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.
Post Reply
kcraig
Posts: 2
Joined: Wed Nov 28, 2007 10:41 pm

Problem with e-mail login

Post by kcraig » Wed Nov 28, 2007 10:52 pm

I downloaded the newest version of iMacro a few days ago and I'm having trouble setting up a login for my E-mail. I can record the macro but when i try to run it the program stops when it gets to the point that it should enter my user name and I get this error:

TYPE=INPUT:TEXT
FORM=ACTION:/cgi-bin/GW5/GWWEB.EXE?CONTEXT=ppkrXdjukfDm&MORE=25&FOLDER-DRN=0&FOLDER-EXT=&SELF-NAME=&LANG=US&User-Var1=Folders
ATTR=NAME:user_id

Any help with this would be greatly appreciated.
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Thu Nov 29, 2007 12:24 am

I recommend that you replace the (probably) changing parts with a *

TYPE=INPUT:TEXT
FORM=ACTION:/cgi-bin/GW5/GWWEB.EXE?CONTEXT=*&MORE=25&FOLDER-DRN=0&FOLDER-EXT=&SELF-NAME=&LANG=US&User-Var1=Folders
ATTR=NAME:user_id

If this does not work, please post a link to the website so we can test it.
Post Reply