Variable Substitution in URL's

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
stretchyboy
Posts: 4
Joined: Fri Jan 26, 2007 11:17 am

Variable Substitution in URL's

Post by stretchyboy » Fri Jan 26, 2007 11:35 am

URL GOTO=http://{{!COL2}}

and

SET !VAR1 99
URL GOTO=https://www.vbookings.co.uk/hotelres/ta ... ut={{!VAR1}}

both fail leaving the {{ section as it is

this is using 0.6.0.3
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Fri Jan 26, 2007 1:16 pm

Thanks for reporting this issue. It will be fixed ASAP.
stretchyboy
Posts: 4
Joined: Fri Jan 26, 2007 11:17 am

Thanks

Post by stretchyboy » Fri Jan 26, 2007 1:18 pm

ta
srlamin
Posts: 2
Joined: Thu Mar 08, 2007 3:56 am
Location: Brazil

Soo.. ?

Post by srlamin » Thu Mar 08, 2007 4:00 am

Me too..waiting for fixes...
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Thu Mar 08, 2007 8:43 am

Please update to V 0.6.0.6 to fix this issue.

The following test works well in V 0.6.0.6:

Code: Select all

SET !VAR1 3863 
URL GOTO=https://addons.mozilla.org/firefox/{{!VAR1}}/
srlamin
Posts: 2
Joined: Thu Mar 08, 2007 3:56 am
Location: Brazil

So..

Post by srlamin » Fri Mar 09, 2007 2:30 am

When i put in [list.js]
var i;
iimSet ("-var_ID", "10");
i = iimPlay("products",60);


And ..

[Products.iim]
URL GOTO=http://www.wallmart.com/brasil?product={{ID}}


doesn't works.. :( why ?
tracker2208
Posts: 1
Joined: Wed Mar 14, 2007 2:18 pm

Post by tracker2208 » Wed Mar 14, 2007 2:42 pm

Tech Support wrote:Please update to V 0.6.0.6 to fix this issue.

The following test works well in V 0.6.0.6:

Code: Select all

SET !VAR1 3863 
URL GOTO=https://addons.mozilla.org/firefox/{{!VAR1}}/
The {{!NOW:D}} variable doesn't work. The following:

Code: Select all

URL GOTO=https://addons.mozilla.org/firefox/{{!NOW:D}}/
results in "The requested URL /firefox/{{!NOW:D}}/ was not found on this server". When I tried it like:

Code: Select all

SET !VAR1 !NOW:D
URL GOTO=https://addons.mozilla.org/firefox/{{!VAR1}}/
I got "The requested URL /firefox/!NOW:D/ was not found on this server.".

It would be really useful to me to be able to use that variable (obviously not for the FireFox site). The version I used was V 0.6.0.6.
Post Reply