STOPPED WORKING TODAY!!!!

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
jasonford76
Posts: 5
Joined: Fri Feb 03, 2012 3:02 pm

STOPPED WORKING TODAY!!!!

Post by jasonford76 » Wed Apr 25, 2012 9:59 pm

I use Chrome 16.0.912.77 and iMacros for Chrome (cannot seem to find the version number anywhere).

It was working the other day and now when I try to use it it will turn on but it will not run any of the macros. I checked and the code is still here (under each macro) it just won't run it.

I really need this please email me at JasonFord76@gmail.com if you know what is wrong.
riogezz
Posts: 1
Joined: Thu Apr 26, 2012 11:19 am

Re: STOPPED WORKING TODAY!!!!

Post by riogezz » Thu Apr 26, 2012 11:26 am

I got a similar problem on April 25.
Any loop works only 1 time and then it stops from looping or it starts looping from random code rows (not from start, as before).
I found I'm using version 5.* (I didn't forced that version installation)
Seems that code was registered by version 4.*

Probably there is some kind of bug with version 5.... probably on April 25 Chrome has automatically updated plugin from version 4 to version 5 :cry:


EDIT: It's like I said... on chrome extention page it says it was updated on April 24!!! That's why it stopped working on April 25 :P

EDIT 2: I'm looking to downgrade to version 4.01, but seems like there is no way to do that! :(
sarvan002
Posts: 3
Joined: Thu Apr 26, 2012 8:07 pm

Re: STOPPED WORKING TODAY!!!!

Post by sarvan002 » Thu Apr 26, 2012 8:10 pm

Same problem for me..awwwwwwwww :x
BradMuller
Posts: 1
Joined: Mon Apr 30, 2012 7:18 am

Re: STOPPED WORKING TODAY!!!!

Post by BradMuller » Mon Apr 30, 2012 7:26 am

Yep, the new version is BROKEN!!! ...brain-damaged!

It will stop working after submitting a form. The following script is a good example:

URL GOTO=http://delicious.com/
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Sign<SP>In
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT ATTR=ID:firstInput CONTENT=username
SET !ENCRYPTION NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD ATTR=NAME:password CONTENT=password
TAG POS=2 TYPE=A ATTR=TXT:Sign<SP>In
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Add<SP>Link
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT ATTR=NAME:url CONTENT=http://example.com
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Save

The script will just hang until time out. Crazy...
mny
Posts: 2
Joined: Thu May 03, 2012 7:06 am

Re: STOPPED WORKING TODAY!!!!

Post by mny » Tue May 08, 2012 6:52 am

Same problem here.
Anyone found a solution?
Is it possible to downgrade the plugin?
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Re: STOPPED WORKING TODAY!!!!

Post by Tech Support » Thu May 24, 2012 4:04 pm

Sorry about that. We fixed it in V5.11: http://wiki.imacros.net/iMacros_for_Chr ... on_History
Post Reply